Олена Шоптенко влаштувала запальні танці з Юлією Саніною: молодим вовчицям весело і без Олега Винника

Олена Шоптенко знову потанцювала наприкінці року.

Танцівниця і хореограф Олена Шоптенко під час карантину запровадила ще одну традицію – проводжати старий рік танцями.

З прихильниками вона таким чином вже провела старий рік, тепер настала черга зіркових друзів.

Цього разу хореограф провела веселе новорічне тренування з фронтвумен гурту “The Hardkiss” і переможницею проекту “Танці з зірками” Юлією Саніною. Схоже, після участі у шоу, танці стали невід’ємною частиною життя співачки.

Олена Шоптенко і Юлія Саніна продовжили займатися після Танців з зірками
Олена Шоптенко і Юлія Саніна продовжили займатися після Танців з зірками

На останньому у цьому році тренуванні дівчата не лише потанцювали, а й пожартували і обмінялися подарунками.

Танеці у них вийшли доволі енергійними та жіночними. Схоже, що артисткам вже не терпиться зазирнути у майбутнє і подивитися яким же буде наступний рік і чи не розчарує він їх.

І поки всі нарікали на рік, що йде і ділилися підсумками року, Олена Шоптенко та Юлія Саніна продовжували займатися улюбленими справами і не надто розповідали про плани на майбутнє.

А от прихильники рок-діви з задоволенням поділилися бажаннями на новий рік. Загалом у всіх було одне бажання: завершення пандемії та потрапити на концерт улюбленого рок-гурту. Але були і такі прості бажання, як побачитися з рідними і відправитися у традиційну святкову мандрівку.

А от у Олени Шоптенко підсумки 2020 співпали з пднем народження танцівниці. Вона поділилася спостереженнями і моментами, на які звернула увагу у цей рік. Як не дивно, зірка “Танців з зірками” не акцентувала увагу на тому, наскільки цей рік був складний, а зосередилася на приємних моментах, які отримала.

Взагалі танцівниця і хореограф вміє побачити позитив навіть там,де всі бачать виключно негатив і порадіти звичайним речам.

Схожі статті