Тіна Кароль розкритикувала Олю Полякову за мітинги: “Я хочу повернути сцену, але я не самодур”

Українська співачка Тіна Кароль розповіла про те, чим для неї запам'ятався рік, що минає.

Для виконавиці цей рік став справді не простим і насиченим на різні музичні події. Зокрема, артистка відсвяткувала ювілей – 15 років творчої діяльності та представила нову музичну історію “Найти своих”. В рамках останньої вона створила свою колекцію блокнотів та одягу, присвячену цій музичній роботі.

Як пише видання “КП в Украине“, цього року команда Тіни Кароль долучилася до допомоги творчим об’єднанням, які створюють одяг, взуття, тарілки, роблять свічки та інші речі, даючи їм своє ім’я. За рахунок цього вони можуть розкрутитися і стати впізнаваними на ринку.

Крім цього, артистка, поки всі її колеги скаржилися на відсутність концертів, почала активно освоювати нові сфери діяльності.

Так, вона випустила авторську колекцію прикрас, в основу якої лягли улюблені квіти співачки. Як розповідала Тіна Кароль, саме її квітник і надихнув її на створення прикрас.

Проте одними прикрасами зірка не обмежилася і пішла далі, створивши авторську колекцію взуття та сумок у співпраці з відомим брендом Kacharovska. Тіна Кароль розповіла, що сама брала участь у виборі усіх елементів, включаючи тканину, колір, прикраси, підбори та набойки.

Співачка зізналася, що надихнуло її на створення колекції те, що вона сама багато часу проводить на підборах під час виступів і знає відчуття, коли носиш незручне взуття.

Крім того зірка сама тестувала на собі всі елементи готового взуття. Те саме стосувалося у прикрас. адже вона перевіряла сама наскільки гарно функціонують застібки у сережках та ланцюжках.

Тіна Кароль не раз говорила, що вона дуже вимоглива до себе і до інших, особливо, якщо йдеться про роботу.

А от ставлення деяких її колег по цеху, співачка відверто не розуміє. Адже ситуація, коли всі вимушені були переносити і скасовувати концерти була навесні. Зараз же можна давати концерти, виступати, але з дотриманням усіх норм безпеки. Артистка зазначила, що така ситуація не лише в Україні, а й у інших країнах світу.

Так, Тіна кароль скучила за сценою. але піддавати ризику шанувальників і всю команду вона не хоче, тож за можливості влаштовує онлайн концерти. І радить це робити іншим артистам.

Як говорить співачка, настав момент, коли потрібно відійти від звичного ритму життя і звичних форматів концертів і перенести це у віртуальний простір.

Провівши цей рік з користю, Тіна Кароль радіє. що змогла реалізуватися і у нових сферах діяльності.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.