Юрій Горбунов згадав про свій диплом з театрального і дістав костюм Діда Мороза

Зірки завжди вміли дивувати своїх прихильників перед Новим роком. Юрій Горбунов вирішив вирізнитися настільки, що дістав костюм Діда Мороза.

За подружжям Осадчої та Горбунова спостерігає понад 2 мільйони українців. Лише у Катерини в Інстаграмі наявно 1,6 мільйонів підписників. Трохи менше фоловерів у Юрія. Про стосунки телеведучих здогадувалися, проте, зірки тримали інтригу.

Коли прихильники дізналися правду – уваги цій парочці не забракло. Тепер за Катериною стежать, як за зразковою господинею та мамою, а ось Юрій схоже претендує на роль “батька року”, адже він запланував незвичний сюрприз, присвячений до свята Нового року.

Юрій готується до свята

В Інстаграмі Каті з’явився допис про те, як її чоловік старанно прасує костюм Діда Мороза. Проте, ведучі уточнили, що Юрій готується зобразити не радянського персонажа, а нашого українського Святого Миколая.

Очевидно, що святкові турботи мали лишитися у таємниці, адже Горбунов просить дружину тихіше коментувати за кадром його дії.

А Осадчій – смішно. Вона з іронією написала, що “червоний” диплом її чоловіка – знадобився, адже він хоче зобразити новорічного чарівника. Проте, сам Юрій не схотів опублікувати відео з перетворенням.

Проте, це не єдині святкові підготування, які влаштували зірки.

Телеведуча показала, як вони з сином готують солодкий стіл. Маленькому Івану (так звати сина Горбунова та Осадчої) дозволили прикрашати кремом печиво.

Маленький Іван допомагає батькам

Загалом Катерина вже давно показує своїм підписникам, що почала займатися підготовкою до свята. На початку грудня жінка поділилася секретами, як з підручних матеріалів можна підготувати різдвяний декор.

А нещодавно зірка похизувалася, який подарунок підготувала для свого сина. Маленькому Івану презентували цілий набір іграшок LEGO.

За словами королеви “Світського життя”, дитина самостійно обрала собі те, що хоче отримати до Нового року. Більше того, кмітливий хлопчик одразу спланував цілу гру і визначив, що буде збирати самостійно, а з чим дозволить пограти батькам.

Схожі статті