Ошатні, модні та привабливі: Кіркоров і Могилевська похизувалися неймовірними образами в новорічну ніч

Які зіркові новорічні образи стали найбільш обговорюваними у цьому році.

Новорічна ніч – це самий належний час для того, аби продемонструвати свій бездоганний смак, товстий гаманець та капризність у виборі вечірнього вбрання.

На жаль не всім зіркам вдається справити гарне враження створеними образами і досить часто стаються конфузи, але в цій статті, мова піде саме про бездоганні та найвишуканіші виходи в світ.

Король російської естради Філіп Кіркоров , чия творчість зовсім не чужа українцям, як завжди звернув пристальному увагу до новорічного образу. Можна тільки гадати, скільки ж тисяч доларів  на цей раз витратив Філіп на прикраси, вишивку золотом та ексклюзивні тканини, щоб вийти на сцену. Дома він також вдягнув досить не прості речі.

Філіп Кіркоров крокує у 2021
Філіп Кіркоров крокує у 2021

Лілія Ребрик, улюблена ведуча новин для багатьох українців, вийшла в світ у неймовірно блискучій сукні – металік і розбила серця глядачам. Мало того, що вбрання прикрашав виріз до коліна, так Лілія ще й погралася с симетрією, чим дала чималу “фору” українським дизайнерам.

Лілія Ребрик знає, що таке смак
Лілія Ребрик знає, що таке смак

Наталія Могилевська підтримала більш стриманий та діловий стиль. Вона одягнула білу коктейльну сукню з оголеними плечами.

Могилевська тримається класики
Могилевська тримається класики

Вишукана Катерина Осадча обрала довге  чорне плаття,  прикрашене великою кількістю камінців у зоні  декольте. Хто зна, яка вартість цієї сукні та чи мають якусь цінність ті самі камінці.

З макіяжем не мудрила
З макіяжем не мудрила

А от Настя Каменських обрала простий образ: смарагдову шовкову сукню і саме у ній зустріла Новий рік, розважалася та танцювала. Потап був у захваті: не відходив від коханої ні на хвилину та весь час знімав з нею відео.

Спокуса для Потапа
Спокуса для Потапа

Хто із зірок найбільш виділився у новорічну ніч,  залишається вирішувати модним експертам та публіці, адже усі вони постаралися на славу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.