Повелитель вовчиць Олег Винник публічно зізнався чарівній Таюне у коханні

Олег Винник неочікувано для всіх заспівав пісню про любов та зізнався Таюне у коханні у новорічному привітанні.

Олег Винник є одним з самих популярніших та високооплачуваних артистів України. Воно і не дивно: правильно побудована маркетингова стратегія та піар завжди роблять своє діло.

Одним із пунктів цієї стратегії: бути холостим. Але усі прихильники творчості Олега Винника вже давно знають – співак цілковито віддав своє серце прекрасній та сонячній Таюне. І це не заважає Виннику збирати повні зали.

Реальна хімія

Неймовірна енергетика, яка відбувається між ними на сцені просто неможлива при робочих відносинах. Таюне стала обов’язковим доповненням до Олега, як у плані голосу, так і картинки вцілому. Вокалістка завжди стоїть до співака набагато ближче за інших, ніби позначаючи своє місце у житті артиста.

Олег не забуває

А Олег ніколи не забуває таємниче та загадково натякнути на свої почуття. Вони ніби обмінюються кодами та шифрами. Так, Вінник нещодавно привітав українців з Новим роком та додав люблю. Але кого?

Кожної новорічної ночі ми чекаємо на дива і часом не помічаємо, що ми самі можемо бути ( і ми є) чарівниками. Я хочу побажати нам усім в 21-му, в здоровому , в справжньому,  щасливому році, любові. Тої любові, яка нам дасть сили бути справжніми чарівниками. Давайте любити по-справжньому один одного. Люблю. З Новим роком!

Скріншот новорічного привітання Винника

А новорічний виступ Олега Винника зовсім не залишає сумнівів щодо його почуттів! Подивіться на цю пару! Цілковите взаєморозуміння.

Олег і Таюне малюють серце у повітрі

Неможливо уявити цих двох один без одного і здається таємничість йде їм на користь. Адже нічого не додає пристрасті до стосунків, як заборона проявляти свої почуття.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.