Вагітна Настя Каменських більше не приховує зростаючий живіт і Потап не проти: майбутні батьки в очікуванні

Приховувати більше немає сенсу: вагітна Настя Каменських опубліковала знімки із доволі округлим животом.

Здається, що 2021 порадує прихильників Потапа та Насті Каменських з самих перших днів року.

Зіркова родина дуже ладно відсвяткувала Новий рік та не покидала своїх підписників, завантажуючи до соціальної платформи Інстаграм все нові й нові світлини.

Наслідки святкової метушні

Та якщо у буденному житті на допомогу зіркам йде славнозвісна програма для обробки фотографій – фотошоп, то у святкові дні на ці процедури просто не вистачає часу. Тому й не дивно, що Настя забулася та опублікувала “усе, як є”.

На світлинах співачка виглядає карколомно. Смарагдова шовкова сукня їй дуже личить. А зачіска виконана у класичному для Каменських стилі – кудрявий безлад, за який так люблять співачку прихильники. Поряд знаходиться Потап у піжамі та з драйвовим настроєм. Олексій Потапенко, як завжди погано позує та намагається перетягнути увагу на себе. Та зростаючий животик не приховати. А підписників не обманути.

Окрім того, що фоловери не один раз підстібнули Потапа, щодо його схожості з Він Дизелем, вони також вважають, що Каменських знаходиться у цікавому положенні.

Один з коментарів підписників
Один з коментарів підписників

Але зважаючи на те, що святкові дні наполовину минули, можна припустити, що в животику у Насті не маленький Потапенко, а салатики з майонезом. Адже Каменських ніколи не приховувала свою любов поїсти та дуже часто набирає зайву вагу. Яка, до слова, ніколи не псує її красу.

Сподіваємося, що підписники співачки виявилися праві та у новому році на нас чекає маленьке диво: крихітка Потапенко.

Схожі статті