Леся Нікітюк показала, як готується до нової ролі: не лишатися ж телеведучою

Українська ведуча Леся Нікітюк поділилася новими знімками.

Леся Нікітюк продовжує вражати прихильників красою та новими кадрами з новорічного відпочинку.

Цього разу зірка українського телебачення зрадила своїм традиціям і відправилася святкувати Новий рік на відомий український курорт Буковель. Зауважимо, що зазвичай зірка проводить свята у компанії сестри та племінниць, яких дуже любить і яким, напередодні свят допомагали прикрашати дім.

Саме з популярного українського гірськолижного курорту Леся Нікітюк поділилася новими кадрами зі святкового відпочинку, на яких телеведуча позує у басейні і самому лише купальнику.

Дівчина також підписала кадр жартівливою фразою “Аквамен, я чекаю”, натякаючи на продовження пошуку чоловіка своєї мрії.

Прихильники зіркової красуні оцінили жарт, попросивши Лесю Нікітюк зачекати і дати зробити знімок. У відповідь, підписники красуні попросили її почекати, адже він саме робить знімок. А дехто зауважив, що то не аквамен, а фотомен.

Дехто з прихильників зауважив, що аквамен незабаром припливе і буде не сам.

До того ж Леся Нікітюк, схоже, встигла набриднути прихильникам знімками у купальнику і вони знову попросили чоловічу половину взяти Лесю заміж.

Раніше зіркова телеведуча показала у чому саме і як зустрічала Новий Рік. Виявилося, що красуня на свято працювала і відсвяткувала його на сцені.

На відео, яким Леся Нікітюк поділилася у мережі, вона була у короткій чорній сукні з вставкою зі стразів і довгою прикрасою у волоссі. А доповнили образ елегантні чорні босоніжки на підборах і яскравий сценічний макіяж.

Подібна сукня, як виявилося, була і у американської співачки Дженніфер Лопес, про що прихильники зірки написали у коментарях під фото.

Схожі статті