Лідер “Другої Ріки” Валерій Харчишин перехворів коронавірусом і готовий давати концерти

Соліст гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин зробив неочікувану заяву – за час пандемії коронавірусу він перехворів COVID-19.

Лідер гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин ошелешив неочікуваним зізнанням. Рок-музикант заявив, що перехворів коронавірусом. Співак думає, що в нього хвороба протікала у легкій формі, бо нездужав він 10 днів.

Про те, що поборов коронавірус і тепер може давати концерти, Харчишин сказав в ефірі програми “Ранок з Україною”.

Скоро гурт дасть свої перші концерти після довгої паузи. Фронтмен гурту зізнався, що дуже сумував за сценою, адже концерти для нього – як якийсь наркотик.

Харчишин розповів, що це перший в житті такий досвід, коли він не виходив на сцену понад 6 місяців. І це було жахливо.

Однак на карантині музиканти не байдикували і не відпочивали, а працювали над новим творчим проєктом – “Інша ріка”. Його суть полягає в тому, що пісні гурту, які вони випустили за понад 20 років, тепер зазвучать по-іншому. Друге життя своїм найвідомішим хітам гурт надав за допомогою симфонічного оркестру.

Друга ріка

Концерти гурту відбуватимуться по-новому, зважаючи на непросту ситуацію пандемії. На вході глядачі проходитимуть температурний скринінг, руки потрібно буде обробляти антисептиком і обов’язково дотримуватися маскового режиму. Усі місця в концертному залі будуть сидячими і знаходитися на необхідній соціальній дистанції, а за кожним столиком зможуть розміститися лише чотири людини.

Нагадаємо, що у березні, на початку епідемії коронавірусу в Україні, музикант здавав два ПЛР-тести на COVID-19. Тоді Харчишин повернувся з Італії, і скаржився на симптоми коронавірусної хвороби. Тоді коронавірусу в нього не виявили.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.