Катя Осадча, Потап і Настя та Фагот продемонстрували талант фігуристів: каталися на ковзанах всю ніч

У мережі з'явилися ексклюзивні фото розваг українського бомонду. Зірки вітчизняного шоу-бізнесу усю ніч каталися на ковзанах у дружній компанії.

Українські селебріті приєдналися до новорічних забав, які доступні у столиці. Цього року для святкового періоду в Києві з’явилися десятки цікавих локацій, де можна випити глінтвейну, покататися на ковзанах або навіть зустріти Діда Мороза. І, як виявилося, у новорічних містечках можна перетнутися і з нашими знаменитостями.

Директор ВДНГ Євгеній Мушкін на своїй особистій сторінці у мережі Facebook розповів, як українські зірки шоу-бізнесу провели увесь вечір на ковзанці на Виставковому центрі.

Настя Каменських на льоду
Настя Каменських на льоду

На льоду були помічені Настя Каменських з чоловіком Олексієм Потапенком, відомим як Потап. Разом з ними свої таланти у фігурному катанні демонструвало зіркове подружжя Каті Осадчої та Юрія Горбунова і лідер гурту “Танок на майдані Конго” Фагот разом з родиною.

“Настя Каменських, Потап, Катя Осадча, Юрій Горубнов і Фагот зі своїми родинами учора увесь вечір каталися на нашому катку в “Зимовій країні” на ВДНГ. Залишилися дуже задоволеними. Команда ВДНГ рада дарувати емоції та яскраві враження усім”, — написав Мушкін у своєму пості.

Юрій Горбунов і Катя Осадча на катку
Юрій Горбунов і Катя Осадча на катку

Судячи з фотографій, які додав директор Виставкового центру, Катерина Осадча, Юрій Горбунов, Потап і Фагот почуваються на ковзанах вельми комфортно та упевнено — вони з радістю позують і посміхаються на камеру.

Чого не скажеш про співачку Настю Каменських, відому як NK. Артистка тримається на льоду з допомогою спеціальних тренувальних стовпчиків. Такі видають на ковзанках новачкам.

Потап на ковзанці
Потап на ковзанці

Схожі статті