Колишній чоловік Ані Лорак показав їх дорослу доньку: Софія росте справжньою турецькою красунею

Життя зірок після розлучення набуває пильності з боку їх прихильників.

Ані Лорак. Співачка, як наче потрапила у справжню казку про принцесу. Спочатку її талант допоміг перебратися з маленьких Чернівців на столичну сцену, а потім, здобутий успіх зробив її жаданою нареченою для всієї України. Серця всіх наших чоловіків були розбиті, коли виявилося, що про ефектну співачку мріє турецький бізнесмен.

Мурат Налчаджиоглу оженився з поп-дівою та влаштував дійсно королівське життя. Ані Лорак народила у цьому шлюбі доньку, проте, гаряча турецька кров зіграла проти кохання молодят. Лорак розлучилася. Причина банальна – зрада.

Журналісти знайшли навіть можливу пасію чоловіка Ані Лорак на ім’я Яна. Дівчина заперечувала стосунки з одруженим чоловіком.

 

Яна Бєляєва – можлива розлучниця пари

Перед Ані Лорак стало важке рішення. Жінці потрібно було вирішити, як, по-перше, пояснити ситуацію маленькій дитині, а, по-друге, як поступити правильно, аби дитина все ж таки не лишилася батьківської уваги.

Цих новорічних та різдвяних свят всі прихильники могли побачити, що дівчинка, яку звати Софія з батьком спілкується.

Софія – головна героїня сторіз Мурата

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, на сторінці в Інстаграмі, опублікував відео, де він подорожує з Туреччини до Москви, аби побачитися з донькою. Чоловік вирішив, що для Софії це має бути справжній час розваг.

Батько відвів спочатку дитину до торговельного центру, аби та могла обрати собі подарунок. Після цього, рідні вирішили зайти до ресторану пообідати та повернутися додому.

Мурат показав кімнату Софії. У неї багато її особистих фото, але серед них є одне: спільне з батьком.

Варто зазначити, що дівчинка дійсно схожа на тата. Софія має типову турецьку зовнішність. У неї чорні густі брови та жваві очі. На цей момент дитина проживає зі своєю матір’ю Ані Лорак. Сама ж співачка разом з колишнім чоловіком та донькою не гуляла, а займалася своїми справами.

Схожі статті