Суддя шоу Танці з зірками Григорій Чапкіс знову потрапив до лікарні: “Помоліться за мого батька”

Член журі танцювального шоу Григорій Чапкіс не встиг отямитися від лікарняного ліжка, як знову хореографу стало гірше.

Всіма улюблений член журі відомого телешоу, що транслюється на каналі 1+1 “Танці з зірками” після нетривалого одужання знов потрапив до лікарні. Про це повідомив син хореографа Грег Чапкіс на своїй сторінці Інстаграм.

Точно не корона?

Нагадуємо: Григорій Чапкіс нещодавно важко захворів двобічною пневмонією та дуже погано себе почував. Чоловікові зробили тест на Covid-19 два рази та обидва виявилися негативними. А після одужання чоловік не став чекати та досить скоро з’явився на публіці.

Але лікарі запевняють, що стовідсоткової гарантії у відсутності коронавірусної інфекції немає і необхідно бути обачними.

Артист хворів, але про глядачів не забував і ділився світлинами прямо з лікарняного ліжка. Григорій був не на жарт збентежений своїм станом.

Недовго пісня грала

Із сторіз Грега стало зрозуміло, що покращення стану хореографа було нетривалим. На жаль, досі не відомо, що саме сталося з Григорієм.

Скріншот пізніше видаленого сторіз Грега
Скріншот пізніше видаленого сторіз Грега

“Будь ласка, помоліться за мого батька, він знову у лікарні”- написав Грег.

Та згодом син відомого батька видалив запис. Можливо численні запитання про здоров’я Чапкіса – старшого спантеличили хлопця.

Зважаючи на похилий вік артиста, мова може йти про смертельно важкий стан і прихильникам Чапкіса-старшого дійсно залишається лише молитися за здоров’я чоловіка.

Ми сподіваємось, що артист одужає і буде радувати нас участю у наступному проекті та просто своєю творчістю. Адже українці люблять хореографа та не захочуть його втрачати.

Не хворійте та залишайтеся вдома!

Схожі статті