Розчарована Леся Нікітюк вирішила сама створити чоловіка своєї мрії: “Я тебе зліпила з того, що було”

Леся Нікітюк ніяк не може заспокоїтися після невдачі в карпатах.

Українська телеведуча Леся Нікітюк стала популярною після перемоги у гумористичному шоу “Розсміши коміка” та участі у тревел-шоу “Орел і Решка”.

Після цього зірка почала активно з’являтися на телебаченні, а прихильникам не дає спокою її особисте життя. Сама ж красуня про нього не дуже розповідає, чим лише підігріває інтерес.

Не обійшлося і без інтриги і на Новий рік, який зірка відсвяткувала на найдорожчому курорту України.

Після того, як вона і там не діждалася коханого, Леся Нікітюк вирішила більше не покладатися на долю і самостійно створити чоловіка своєї мрії. На такі думки телеведучу, схоже, наштовхнула і вчорашня самотня прогулянка містом.

Таким чином, на подвір’ї у її рідних на Хмельниччині з’явився сніговик, у якого домашній улюбленець зірки вкрав носа-морквину.

Схоже, що Леся Нікітюк настільки втомилася від відсутності чоловіка, що вирішила спробувати щастя по-іншому і вирішила викласти фото у домашньому образі.

Та й підпис, який лишила під світлинами ведуча теж не надто оптимістичний. Схоже, підписники теледіви не такі вже й далекі від істини, коли просять у коментарях взяти Лесю Нікітюк заміж.

Леся Нікітюк у пошуках чоловіка
Леся Нікітюк у пошуках чоловіка

Прихильники ж більше звернули увагу на улюбленця зіркової телеведучої. Вони зазначили, що песикові, схоже, морквинка виявилася потрібнішою, ніж сніговикові.

Проте більшість все ж поцікавилася де ж Леся Нікітюк взяла сніг, зважаючи на те, що зима цього року не радує ним.

Підписники зіркової красуні не оминули в коментарях тему Різдва і привітали улюблену гумористку зі святом.

Схожі статті