Донька Пугачової проміняла матір на зіркового вітчима: у Кіркорова з Орбакайте підозріло теплі стосунки

Старша донька Алли Борисівни з початку не була у захваті від ідеї зіркової матері про народження малюків.

Христина Орбакайте не раз скаржилася, що мусила зростати у складних стосунках з матір’ю. Спочатку дівчинка зрозуміла, що ніколи їй не стати більш популярною за Примадонну, а потім почала комплексувати через свою незвичну вроду.

Висока та худорлява молода Христина ще й отримувала на горіхи від матері: жінка не раз зізнавалася, що зростала в атмосфері суворого виховання.

Тим не менш, згодом зі ці зіркові родичі почали проявляти справжню повагу один до одного і демонструвати ніжність на публіці. Щобільше, Алла Борисівна допомогла доньці у суді, коли та після другого шлюбу намагалася відстояти свого сина.

Проте, Примадонна зазнала критики з боку Христини, коли відчайдушно наважилася на народження Лізи та Гаррі. Звісно, зірка й думки не мала, щоб знову завагітніти, проте, Орбакайте була рішучо налаштована. Співачку вразила можливість штучного запліднення.

Та з часом, артистка змирилася з появою брата та сестри, які на десятки років молодші за неї.

Попри це, Христина, схоже, не готова святкувати родинні свята разом з Аллою, Максимом та їх дітьми.

Співачка надає перевагу компанії Філіпа Кіркорова.

Король естради зустрів свою названу доньку у США. У його маєтку Христина і відсвяткувала одне з головних релігійних свят.

Цікаво, що зірки не втратили зв’язок після розлучення Філіпа та Алли. У 2019 році папараці помітили, що вітчим зі своєю колишньою донькою проводять час у Діснейленді. Обидва привезли до парку розваг своїх дітей.

Після останньої зустрічі у США на Різдво Христина написала, що їй було приємно провести час у колі однодумців. Король естради ж написав, що бажає, аби його дім частіше бачив такі душевні зустрічі.

Цікаво, що окрім Орбакайте до Кіркорова завітали ще й вокалісти гурту Little Big.

Більше про життя та скандали у житті Примадонни та її родини дивіться у відео:

Схожі статті