Поп-діва Тіна Кароль стала музою для безлічі українських художників: Дан Балан сходить з розуму від ревнощів

Головна поп-діва української естради поділилася роботами художників, які файно попрацювали над її портретами.

Знаменита співачка Тіна Кароль відома не тільки своїми піснями та творчістю, але й сумною історією. Її чоловік Олег Огір покинув її досить давно, майже десять років назад. Але пам’ять про нього живе до сих пір, адже скорбота від втрати коханого чоловіка відображається у прекрасних очах Тіни Кароль.

Мистецтво знайшло свою музу

Мистецтво завжди обожнювало нестандартних людей, з цікавими обличчями  або людей з виразними очима. Так, сумні очі Тіна Кароль, що не просихають від сліз по померлому чоловіку,  стали великим натхненням для молодих українських художників.

Скріншот сторінки Тіни Кароль
Скріншот сторінки Тіни Кароль

Нещодавно Тіна Кароль опублікувала світлини з репродукціями від різних різних творців, які проживають на території України та присилають їй свої роботи або відмічають у своїх публікаціях. Необхідно сказати, що Україна таки має талант, бо малюнки насправді дуже гарні.

Тіна Кароль намальована одним із фанатів
Тіна Кароль намальована одним із фанатів

Також необхідно зазначити, що портрети виглядають точно, як фотографії Тіни , настільки портретисти добре володіють пензлем.

Різдвяний концерт

Чарівна Тіна Кароль також у своїх публікаціях закликала подивитися її різдвяний випуск, де вона виступає соло. На музичних відео поп-діва  виглядає просто приголомшливо. А її костюми та макіяж не залишать  нікого байдужими.

Тож, якщо ви фанат Тіни Кароль – сміливо відкривайте YouTube та насолоджуйтеся її творчістю.

Цікаво чи вже побачив Дан Балан портрети Тіни Кароль? Та як він відреагував? На жаль,  через таємничість молдавського мачо, ми певно ніколи про це не взнаємо.

Щоб дізнатися більше про стосунки Дана Балана і Тіни Кароль дивіться:

Схожі статті