Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.

Серед учасників нового сезону МастерШеф Ірина Пруднікова є однією з найбільш яскравих та обговорюваних особистостей. Навряд існують прихильники шоу, які залишилися до неї байдужими. Ірина почала дивувати уже на кастингу, розповівши про незвичну для жінки професію м’ясника.

Характер у Пруднікової відповідний — говорить все чітко, часто гостро, не намагаючись бути люб’язною чи делікатною. Така поведінка розділила глядачів на дві групи: одні відносяться до Ірини негативно, тоді як інші захоплюються нею та її чесністю і здатністю відверто говорити все людям в очі навіть перед камерами.

Учасниця “МастерШеф-13” Ірина Пруднікова розповіла про харчування на проєкті

Сама кулінарка не вважає свою поведінку недоречною чи грубою. Для Ірини нещирість, показна ввічливість на камеру гірше, ніж чесне висловлювання власної думки, причому не за спиною, а безпосередньо в очі людині, про яку вона говорить.

“Думала, що ніколи більше не буду їсти яйця”

Учасники МастерШеф не завжди мають можливість скуштувати всі страви, які готують на зніманні. Іноді цього не дозволяють правила конкурсу, іноді банально немає часу чи можливості. Харчуються учасники в готелі, виділеному для проживання кулінарів-аматорів.

Учасниця “МастерШеф-13” Ірина Пруднікова розповіла про харчування на проєкті

На жаль, кухні в будівлі немає, тому їсти доводиться те, що пропонують організатори. Раціон зовсім не ресторанного рівня, повторюється і швидко набридає. Наприклад, на сніданок учасники отримують один і той же омлет, через який Ірині ще довго після повернення додому не хотілося їсти яйця.

“Ті, кому не подобалася їжа, — майже всі — замовляли доставку. Тому служби доставки в Броварах щовечора дуже добре на нас заробляли”, — поділилася кулінарка під час стріму для підписників

Учасниця “МастерШеф-13” Ірина Пруднікова розповіла про харчування на проєкті

Нагадаємо, що в 16 випуску МастерШеф Ірина стала однією із 6 учасників, хто отримав омріяний кітель. А вже найближчої суботи прихильники зможуть дізнатися, чи продовжить Пруднікова змагатися за звання найкращого кулінара-аматора в суперфіналі.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.