Ведуча “Світського життя” Катя Осадча показала нову фігуру: “Сліди свят на талії”

Катя Осадча поділилася новими кадрами з відпочинку.

Поки українці сидять вдома і нікуди не їздять через пандемію, зірки українського шоу-бізнесу продовжують активно проводити свята і ділитися знімками і мережі.

Хтось гайнув у засніжені гори, а хтось – на спекотні пляжі.

Не стало винятком і зіркове подружжя ведучих Катерини Осадчої та Юрія Горбунова.

До речі, саме завдяки професії пара і познайомилася. Про всі подробиці їхнього роману і стосунків ведуча “Світського життя” розповіла у одному з випусків програми.

Як зауважила під одним з дописів телезірка, зараз вони прощаються з наслідками свят. Зіркова красуня навіть розповіла де саме у неї є відклалися наслідки салатів.

Проте прискіпливі прихильники в це не повірили і зазначили, що нічого такого не помітно. Але якщо якісь наслідки, все ж є, то морська вода допоможе швидко від цього позбавитись.

Крім того, не оминули підписники і тему любові Каті Осадчої до різних екстравагантних капелюшків. Вони зауважили, що шляпки з колесом у неї ще не було.

А от сама Катя Осадча порівняла колесо позаду себе з німбом. Але, схоже, і проти такого оригінального нового капелюшка вона теж не проти.

Хоча такий відпочинок оцінили не всі прихильники зіркової красуні. Зважаючи на те, що в Україні з введенням локдауну не можна навіть за шкарпетками та колготками вийти, шанувальники Каті Осадчої поцікавилися, чи часом не за забороненими товарами побігла красуня.

Прихильники не стрималися
Прихильники не стрималися

І зауважили, що популярний бюджетний український курорт, на якому відпочиває більшість українців, змінився до невпізнаваності.

Які б шпильки не пускали шанувальники у бік улюблених зірок, але підписники все ж побажали Каті Осадчій гарного відпочинку.

Схожі статті