Дружина Потапа приховує округлий животик: тепер радує фанатів тільки портретними фото

Настя Каменських вже давно заінтригувала підписників тим, що має кругленький животик.

Популярна українська співачка Настя Каменських є активним користувачем Instagram. Її мікроблог вже налічує 5,1 млн підписників, а кожна публікація збирає величезну кількість лайків і сотні коментарів. Багато шанувальників уже дочекатися не можуть, коли «NK» народить дитину своєму чоловікові.

Деякі користувачі навіть почали підозрювати, що зірка зараз знаходиться при надії, через те, що її фігура за останнім часом помітно округлилася.

Тим не менш, зірка не соромиться демонструвати своє шикарне тіло. Настя, яка зараз перебуває на відпочинку, вирішила порадувати прихильників своїми формами.

Що правда, Каменських не ризикнула публікувати фото у повний зріст. Можливо, так жінка інтригує своїх прихильників новиною про вагітність.

Та чи дійсно при надії дружина Потапа?

Відомо, що раз у раз з’являються чутки про вагітність Насті Каменських. Провокує їх співачка сама, публікуючи фотографії в Інстаграмі. Та кожного разу знаменитість майстерно їх спростовувала. Зазвичай Настя публікувала фото у білизні, що одразу розвіювало будь-які сумніви.

Нещодавно публіку зацікавила світлина, де у Насті видно кругленький животик.

Зірка вдягнула простору шовкову сукню у піжамному стилі, де добре було видно її форми. Більше того, пара відомого репера та співачки завела собачку. Психологи стверджують, що саме так майбутні мама та тато перевіряють, як зміниться їх життя з появою дитини та, як багато турботи вони зможуть дати майбутньому малюку.

Та сама співаяка не один раз жартувала, що тема її вагітності стає актульною кожного разу, як хтось помітить, як вона погладшала.

Ось кому вправно вдавалося приховати від чужих очей свою вагітність – це Каті Репяховій, дружині Віктора Павліка. Жінка до останнього трималася, проте, не змогла змовчати. Віктор з дружиною не сперечався й також оголосив, що подружжя при надії.

А ось ще одна красуня, яка вміло приховує особисте життя:

Схожі статті