Філіп Кіркоров не випадково засвітив на відео молоду супутницю на відпочинку: дітей розважає красива білявка

Філіп Кіркоров - бажаний наречений шоу-бізнесу. Красуні мріють про нього навіть попри наявність двох майже дорослих дітей.

Філіп Кіркоров – справжній приклад для наслідування. Зірковий батько турбується про сина та доньку. Артист бажає, що б у його малюків все було якнайкраще. Саме тому він обирає дорогі курорти та брендовий одяг для своїх дітлахів.

Єдине, що поки не вдалося поп-королю, так це знайти матір для двійнят.

Відомо: Алла-Вікторія та Мартін-Крістін народилися від сурогатної матері. Ім’я жінки ретельно приховується від медіа та невідомо, чи знають таємницю свого народження самі хлопчик та дівчинка.

Тим не менш, пильні прихильники короля естради помітили, що на недавніх відео, де сімейство летить на Багамські острови, присутня таємнича білявка.

Христина продовжує підтримувати зв’язок з Філіпом попри розлучення матері

Нею виявилася Христина Орбакайте.

Зірки вже не вперше проводять час на відпочинку разом. Раніше двома родинами Філіп та Христина зустрічали новорічні свята. Кіркоров назвав цей час найкращим. Проте, сама Орбакайте не спішить демонструвати те, що її відпочинок також пов’язаний з королем поп-естради.

Чому Христина підтримує зв’язок з колишнім вітчимом?

Родинні стосунки Алли, короля поп-естради, Орбакайте та Галкіна – дуже складні. В один момент Христину та вітчима пов’язували робочі стосунки. Зірки випускали спільні композиції та відеокліпи.

Згодом, після того, як Примадонна почала жити з Максимом, Кіркоров в деякому плані лишився найріднішою людиною для Христини. Продовжує її підтримувати він і зараз.

Співак вітає жінку зі святами та завжди буває щедрим на гарні слова.

Сама ж Христина ставиться до Філіпа по-дружньому, з радістю погоджується провести час та не заперечує й дружбі своєї доньки з Аллою-Вікторією.

До Галкіна ставиться поважливо, проте, своїм вітчимом не вважає.

Дізнатися більше про життя та стосунки Філіпа можна у відео:

Схожі статті