Тіна Кароль показала сімейний вечір з підрослим сином: не вистачає тільки Дана Балана

Тіна Кароль вже кілька років живе без чоловіка. Проте, це не заважає жінці проводити вечори у гарній компанії.

Тіна Кароль і особисте життя – дві паралельні теми. Співачка не приховувала своїх переживань та всього трагізму, щодо смерті чоловіка Євгена Огира. Їй довелося все вчитися робити з початку: від оплати рахунків до виховання сина.

Тіна Кароль з чоловіком

Кілька років пройшло з того часу, як поп-діва лишилася вдовою та єдиний чоловік, якого показує співачка своїм прихильникам – її син.

Що відомо про Веніаміна?

Підлітка Тіна відправила на навчання до Лондону. Хлопцю подобається навчання закордоном, хоча з мамою доводиться бачитися лише на канікулах, а спілкуватися через інтернет.

Син Тіни Кароль відрізняється кмітливістю та гарним почуттям гумору. Поп-діва не раз ділилася у сторіз в Інстаграмі перлами дитини.

Нещодавно зірка опублікувала, як проходить їх тихий сімейний вечір разом з сином.

Ось, хто досі лишається головним чоловіком у житті Тіни Кароль

У якості дозвілля мати з дитиною обрали перегляд різних передач. Варто помітити, що інтерактив дивилися англійською мовою. Доповнила цю веселу компанію домашня кішка.

А як, щодо особистого життя?

Вже давно у мережі обговорюють, що Тіна Кароль і Дан Балан стали щасливою парою після досвіду суддівства на шоу “Голос країни”, проте, зірки не підтверджують та не спростовують ці чутки, а тільки їх підігрівають.

Під час карантину, минулого року, співаки записали спільну композицію, а ще всі глядачі не могли не помітити, що Дан дуже ніжно ставився на шоу до поп-діви. Він завжди шукав можливості обійняти зірку, а на одну з передач навіть запросив свою маму. Глядачі припустили, що можливо це було для того, щоб ще більше заплутати прихильників.

Дан Балан і Тіна більше не поводять себе так відверто перед прихильниками та кожен присвячує час своїм власним проектам.

Детальніше про стосунки цих зірок у відео:

Схожі статті