Камалія у розкішній короні показала чоловіка-мільйонера: Захур помітно постарів, та коханню вік не перешкода

Історія Камалії - дивовижна: жінка наче зійшла зі сторінок казки про Попелюшку.

Актриса, співачка та модель – блондинка Камалія вражає своєю красою.

Зірці зараз 43 роки, проте, у це складно повірити. Завжди доглянута та підтягнута Камалія цього року обрала активний відпочинок. Разом з родиною вона відправилася до українських Карпат.

Співачка стверджує, що курорт – чудовий, проте, йому ще потрібно рости й рости у сфері обслуговування.

Після гарного спортивного відпочинку, жінка опублікувала фото з чоловіком. Дружина мільйонера Мохаммада Захура одягла корону, щоб підкреслити свій величний статус.

Видно, що коханий Камалії з роками став соліднішим та трохи змінився. Проте, так само, як і завжди ніжно піклується про дружину.

Неймовірна історія кохання

Камалію часто називають українською попелюшкою. Проте, це не зовсім коректно, знаючи, що жінка з юних років працювала над своєю сольною кар’єрою та намагалася ще у підлітковому віці стати помітною для продюсерів.

В усьому її підтримували батьки, які навіть давали гроші на перші кліпи. Проте, родичі побоювалися, що шоу-бізнес може зіпсувати їх доньку через весь бруд, який там коїться.

Тим не менш, Камалію знайшла щаслива доля.

Співачка у звичному амплуа

Одного разу, виступаючи на корпоративній вечері, жінка познайомилася з бізнесменом з Донецьку. Різниця у віці вражала: цілих 23 роки. Звісно, Наталя (таке справжнє ім’я співачки) спершу побоювалася. Проте, почуття взяли гору і жінка, побачивши, як ніжно ставиться до неї Захур розтанула.

Довго не могла юна білявка зрозуміти, навіщо її коханий дарує стільки подарунків. Вона навіть на певний момент відчула, що в очах близьких виглядає як річ, яку купують. Проте, Захур запевнив, що це – нормальна традиція, коли чоловік утримує свою кохану.

Схожі статті