Розлучена Слава Камінська показала наймиліші фото дітей: сумує за щасливою родиною з Едгаром

Слава Камінська після розлучення з чоловіком не втомлюється ділитися фото найрідніших.

Солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська у 2019 році розлучилася зі своїм чоловіком Едгаром. Спершу жінка не дуже засмутилася, проте зараз, схоже сумує за тим періодом, коли вони всі були однією родиною.

Щоправда після розлучення, як стверджує сама артистка, вона відчула полегшення і свободу. Але такі відчуття тривали недовго і ось тепер зірка радує прихильників знімками своїй дітей, Леона та Лаури.

На останніх світли на, якими поділилася зіркова мама, діти виросли і стали дуже схожими на руденьку з “НеАнгелів”. Особливу цю схожість помітили прихильники, серед яких є близькі друзі артистки. Саме вони помітили цю схожість на останньому знімку доньки.

Донька Слави Камінської Лаура
Донька Слави Камінської Лаура

Під серією фото Слава Камінська зізналася, що у неї багато кумедних і просто горних фото дітей, тож спеціально для цього завела собі закритий аккаунт у мережі Інстаграм.

Разом з тим співачка регулярно забуває додавати туди нові знімки дітей. А переглядаючи всі фото, вона не перестає дивуватися тому, наскільки виросли її діти і як вони за цей час змінилися.

Прихильники зіркової мами зауважили, що й самі зберігають фото виключно на електронних носіях. Хоча знайшлися і ті, хто регулярно друкує цікаві фото.

А дехто навіть дарує такі фотоальбоми дітям на день народження. При цьому вони зауважують, що самим дітям дуже подобається розглядати свої знімки, особливо ті. де вони зовсім маленькі.

До того ж прихильники співачки поділилися, що самі більше люблять друковані фото і згадали час, коли на відповідальні події купували рокрему плівку, знімали, потім з нетерпінням чекали проявки і друку фотографій. А коли отримували, всією родиною розглядали і згадували ті дні або моменти.

Як виявилося, шанувальники Слави Камінської все ж більше люблять друковані фото, адже це можливість доторкнутися до минулого і спогадів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.