Завжди розкішна Катя Осадча показала себе без макіяжу та зачіски: такою дружину Горбунов бачити не звик

Катерина - дуже епатажна зірка. Вона звикла завжди бути на висоті. Та ось останнє фото ведучої говорить геть про інше.

Ведучу програми “Світське життя” без ефектного капелюшка, макіяжу та розкішної сукні неможливо уявити. Жінка настільки вкарбувалася в уяву українського глядача, що її природна краса може здивувати.

Катя у звичному стилі

Так сталося з останнім знимком Каті Осадчої, який зірка опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі.

Жінка поділилася враженнями від польоту на відпочинок та розповіла, що карантин, як і у всіх, змінив кардинально її плани. Тим не менш, разом з чоловіком Катя полетіла до сонячних Арабських Еміратів.

“Літак ретельно рік тому ми мріяли куди полетимо і обирали напрями – Токіо, Сінгапур, Мексика, Марокко. Поки ми обмежені в виборі, але є і відкриті для нас країни, тому тепер плани не такі масштабні, але віримо в найкраще”, – розповіла у дописі Осадча.

Прикрасила свій текст ведуча фотографією з літака.

Помітно, що для перельоту пара обрала бізнес-клас.

Катерина Осадча та капелюхи

Навіть під час відпочинку телеведуча здивувала своїм капелюшком прихильників. Для морської прогулянки зірка обрала з першого погляду простий та скромний аксесуар, проте, достатньо дорогий.

Катя поїхала кататися на яхті у капелюсі від українського відомого дизайнера Руслана Багінського. Захищав голову Осадчої від сонця аксесуар, вартістю, у дві місячні зарплатні вчителя – майже 9 тисяч гривень.

Може собі дозволити!

Капелюшки стали “фішкою” ведучої. Її голову прикрашали дуже специфічні екземпляри: ворон, черевик на підборі, мізки.

Все робиться для того, щоб краще запам’ятатися глядачеві.

Є навіть легендарна історія, пов’язана з капелюшком Осадчої. Одного разу її попросила сама Примадонна подарувати фірмовий аксесуар. Проте, Катерина відмовилася. Пізніше зірка пояснила, що справа не в тому, як вона ставиться до російської суперзірки.

Річ у тім, що кожен капелюх – дуже особиста річ для Каті.

Схожі статті