Телеведуча Марічка Падалко розповіла про свою реабілітацію: “Про це мало хто говорить в голос”

Марічка Падалко на що тільки не піде, аби дістатися спортзалу.

Нещодавно телеведуча програми ТСН на каналі 1+1 Марічка Падалко повідомила, що вона та двоє її дітей захворіли коронавірусну інфекцію. На щастя, всі одужали, але деякі ускладнення залишилося.

Бідна Марічка

Наприклад, Марічка  пожалкувалася,  що відсутність спорту шкідливо відобразилося на її здоров’ї. А так як оголосили тотальний локдаун в Україні, то дістатися спортзалу дуже важко.

Рішення є завжди

Тому жінка знайшла інший шлях. Нещодавно телеведуча опублікувала світлину на своїй сторінці Інстаграм, де вона постала у яскраво помаранчевій футболці, лосинах та фіолетових кросівках. Марічка не боїться показатися без макіяжу, тому і на фотографії вона без нього, так як займається спортом і він ні до чого. Обличчя телеведучої щасливе та задоволене.

Скріншот публікації Марічки
Скріншот публікації Марічки

Марічка розповідає, як саме опинилася там:

Знаєте, де цілком законно в карантин можна займатися в залі? В реабілітаційних центрах, які є медичними закладами. Так співпало, що вже другу зиму мені призначають курс ЛФК, щоб зміцнити кульшові (рос. тазобедрн.) суглоби. Торік я вперше мала справу з біговою травмою, як виявилося, дуже поширеною – коліно бігуна, або ж IT-band syndrome. І мені в якийсь момент, коли просто відпочинок не допомагав, здавалося, що я ніколи не зможу знов бігати. Бо в усіх інших видах активності це не відчувалося, хіба що, коли довго йдеш сходами вниз.Але я до сьогодні не згадую про цю проблему після вправ ЛФК, а всі вони були спрямовані на зміцнення м’яз стегон, сідниць, аби, наприклад, під час бігу вони брали на себе більше навантаження, натомість навантаження на суглоби і зв’язки зменшувалося. Я знаю, що для багатьох з моїх друзів і підписників я є прикладом того, що «бачу ціль, не бачу перепон». Але! Іноді наша мотивація сильніша за наше тіло, а його слід берегти. Про це мало хто говорить вголос. Тому будь-який дискомфорт – це привід подружитися з хорошим лікарем і не боятися до нього звертатися, іноді навіть профілактично. Я, наприклад, прийшла перший раз з коліном, а лікар на УЗД одразу помітила, що мені треба стежити за кульшовими суглобами і відправила на МРТ. Хоча стегна тобі мене жодним чином не турбували. Зараз я дуже уважна. Тепер на ЛФК мене привів дискомфорт, який почався на рівному місці після коронавірусу – без занять і навантажень. Тому я знов тут. Вправи знов на зміцнення стегон. Отже, коли мої улюблені хейтери вчергове напишуть, що я в ефірі ззаду підкладаю поролон, то напишу їм тут – це ЛФК, друзі!

Сподіваємося, що здоров’я телеведучої тільки поліпшуватимеся, а спорт вирішить її питання.

Схожі статті