Співачка Джамала поскаржилася на негативні зміни у своїй зовнішності:як жінка збирається виправляти ситуацію

Нічого не проходить марно, а щастя материнства та свята тим паче.

Талановита українська співачка Джамала колись здійснила свою мрію та полонила серця слухачів своїм неймовірним та  незвичайним вокалом. Її талант у поєднанні з епатажною зовнішністю та дивними танцювальними рухами одразу ж привернули до себе увагу. Годі й казати, що краса артистки викликала тільки питання смаку, але ніяк не конфліктували з існуючими стандартами краси.

Не така, як на сцені

Близькі чимало поговорюють, що не дивлячись на те, що співачка дуже відкрита до спілкування та весела, у буденному житті вона неймовірно тиха, спокійна та сімейна.

Мама двічі

Півроку тому співачка стала матір’ю удруге. І як не крути, але фігура жінки зазнає величезних змін у період вагітності та після пологів. Так і артистку неприємні зміни не обійшли стороною. А ще на порозі з’явився Новий рік та Різдво і певно плани щодо схуднення у Джамали зовсім порушилися.

Часи, коли співачка була стрункою

Нещодавно Джамала опублікувала фотографію, яка була зроблена декілька років тому. На світлинах співачка у пляжному платті- сітці з фірмовим каре та дуже добрим настроєм. Очевидно, що фото були зроблені в Криму, з огляду на те, як виглядає пляж та море.

Джамала підписала фотографію наступним чином:

Тож очевидно що співачка розпочинає грандіозну боротьбу з зайвою вагою. Та співачці не варто сумувати, як і решті жінок. Тому, що карантин, Новий рік та вагітність дійсно можуть створити страшні речі з фігурою і 10 кілограмів – це не такий поганий результат.

На щастя, зараз є спорт та величезна індустрія б’ютифіксації, яка творить дива.

Схожі статті