Проміняв шоу-бізнес та сцену на скромне життя американця: Влад Яма розповів, як склалося у нього в США

Знаменитий український хореограф Влад Яма 2 роки тому остаточно емігрував з України до Сполучених Штатів Америки, однак не поспішав розповідати, як йому там живеться.

Раніше Влад Яма регулярно відвідував Сполучені Штати Америки під час відпустки. При цьому зірка міг там затриматися разом з дружиною та сином на місяць чи два. Він визнавав, що мрія залишитися там жити. Однак у той самий час говорив про те, що реалізуватися в штатах як в Україні він не зможе.

Про його любов до американської культури та ментальності знали всі шанувальники, і цілком логічним був його переїзд туди на будь-якому етапі життя. Втім, публіка здебільшого схилялася, що Влад це зробить набагато пізніше.

Влад Яма розповів, як склалося його життя в еміграції

Події в країні внесли свої корективи. Влад опинився там наприкінці 2021-го, а потім остаточно приїхав на початку 2022-го. При цьому Влад певний час мовчав про свій переїзд і приховував правду. Але вже через декілька місяців стало зрозуміло, що ця таємничість не йде на користь.

Хореограф розповів, що втік разом з сім’єю але запевнив, що зробив це цілком законно. Дану тезу тим не менше неодноразово піддавали сумнівам і його колеги, і журналісти.

Влад Яма показав, який вигляд мав до популярності
 Влад Яма розповів, як склалося його життя в еміграції

Владу згодом вдалося навіть влаштуватися на роботу, але як з’ясувалося, він викладає танці приватно. Скільки коштує його урок достеменно невідомо. Живе сім’я на даний момент в Маямі. Звичайно, про ніяку зірковість мова не йде, але на заходах для українців Влад інколи виступає в ролі ді-джея.

“Маямі. Викладаю приватно у декількох студіях. А іноді і в приватних спортзалах вдома у клієнтів”, – зізнався Яма.

І безумовно не обходиться без того, що навіть в США його впізнають на вулицях, адже зараз в країні велика кількість українських емігрантів та біженців.

Його дружина Ліліана тим часом продовжує вести особистий блог соціальній мережі Instagram, і таким чином також заробляє на життя. Їхній син Леон встиг адаптуватися, розмовляє англійською а також активно займається спортом.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.