Проміняв шоу-бізнес та сцену на скромне життя американця: Влад Яма розповів, як склалося у нього в США

Знаменитий український хореограф Влад Яма 2 роки тому остаточно емігрував з України до Сполучених Штатів Америки, однак не поспішав розповідати, як йому там живеться.

Раніше Влад Яма регулярно відвідував Сполучені Штати Америки під час відпустки. При цьому зірка міг там затриматися разом з дружиною та сином на місяць чи два. Він визнавав, що мрія залишитися там жити. Однак у той самий час говорив про те, що реалізуватися в штатах як в Україні він не зможе.

Про його любов до американської культури та ментальності знали всі шанувальники, і цілком логічним був його переїзд туди на будь-якому етапі життя. Втім, публіка здебільшого схилялася, що Влад це зробить набагато пізніше.

Влад Яма розповів, як склалося його життя в еміграції

Події в країні внесли свої корективи. Влад опинився там наприкінці 2021-го, а потім остаточно приїхав на початку 2022-го. При цьому Влад певний час мовчав про свій переїзд і приховував правду. Але вже через декілька місяців стало зрозуміло, що ця таємничість не йде на користь.

Хореограф розповів, що втік разом з сім’єю але запевнив, що зробив це цілком законно. Дану тезу тим не менше неодноразово піддавали сумнівам і його колеги, і журналісти.

Влад Яма показав, який вигляд мав до популярності
 Влад Яма розповів, як склалося його життя в еміграції

Владу згодом вдалося навіть влаштуватися на роботу, але як з’ясувалося, він викладає танці приватно. Скільки коштує його урок достеменно невідомо. Живе сім’я на даний момент в Маямі. Звичайно, про ніяку зірковість мова не йде, але на заходах для українців Влад інколи виступає в ролі ді-джея.

“Маямі. Викладаю приватно у декількох студіях. А іноді і в приватних спортзалах вдома у клієнтів”, – зізнався Яма.

І безумовно не обходиться без того, що навіть в США його впізнають на вулицях, адже зараз в країні велика кількість українських емігрантів та біженців.

Його дружина Ліліана тим часом продовжує вести особистий блог соціальній мережі Instagram, і таким чином також заробляє на життя. Їхній син Леон встиг адаптуватися, розмовляє англійською а також активно займається спортом.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.