Колишня дружина Потапа показала дорослого сина репера: справжній красень виріс

Ірина Горова вже давно не живе разом з репером Потапом, проте, продовжує виховувати їхню спільну дитину.

Справжній красень – ось, що приходить перше до думки, коли дивишся фото підрослого сина репера Потапа.

Його матір, Ірина Горова опублікувала спільну світлину з відпочинку.

Як живе син Потапа?

Для багатьох прихильників досі лишається загадкою, як колишнє подружжя змогло зберегти ділові стосунки навіть незважаючи на плітки про те, що Настя Каменських стала розлучницею колишніх закоханих.

Колишня дружина Потапа, Ірина, стала мамою вдруге у 2008 році. До шлюбу з артистом, вона вже мала досвід подружнього життя та народила доньку. До того, як стати популярною, жінка взагалі працювала бухгалтеркою, проте, робила великі ставки на свою кар’єру.

Потап та його дружина назвали сина Андрієм, хлопець, хоч і любить більше матір, з віком стає все більш сходим на свого зіркового батька.

Новину про те, що Потап і Настя одружуються, хлопець сприйняв спокійно та без ентузіазму. Сам же репер зазначив, що цією новиною поділився з дитиною дуже обережно. Відомо, що зірковий батько намагається проводити з малим кожну вільну хвилину.

Зараз хлопець більше уваги приділяє своїм інтересам, аніж з’ясуванню стосунків з родичами.

Відомо, що дитина має свій Інстаграм-блог, регулярно публікує туди гумористичний контент. Крім цього, сильною стороною юнака є мови. Андрій Потапенко вивчає англійську.

Ще одним захопленням дитини є спорт. Любов до нього йому прищепив саме батько. У вільний час доглядає хлопець свого хатнього улюбленця.

З малечку юнак звикав до сцени та шоу. Батько не раз брав його на зйомки, зокрема Андрій побува залаштунками танцювального шоу “Танці з зірками”. Мав також досвід виступу на дитячому гумористичному конкурсі “Ліга сміху” (не телевізійна версія, а школярська).

Дізнайтеся більше про цю родину та отримайте відповідь на питання: “Чи правда, що Потап розлучився з дружиною через Каменських?” у відео:

 

Схожі статті