Мішина та Еллерт влаштували дорожні перегони: закони зіркам не відомі

Швидкість та драйв завжди приваблювали досвідчених водіїв. Проте, такі розваги у місті недопустимі.

Ксенія Мішина разом з Олександром Еллертом стали зірками після фіналу реаліті-шоу “Холостячка”. Тоді, кілька тижнів тому ніхто не вірив, що насправді молоді люди щиро покохали один одного. Проте, час довів, що ця пара дійсно створена, щоб бути разом.

Артисти від фіналу проекту проживають разом та проводять спільно час. На новорічні канікули майбутнє подружжя поїхало до українських Карпат. Розважаються разом і в рідному місті. Пара часто гуляє разом або просто веселиться вдома з дітьми.

Та деякі розваги стають все більш небезпечними.

Нещодавно Ксенія Мішина опублікувала у сторіз у своєму Інстаграм-блозі, як вона зі своїм потенційним чоловіком влаштувала перегони по столичному шосе.

Безстрашна Ксенія Мішина змагається на уявних перегонах з Олександром Еллертом.
Скріншот зроблено з Instagram-сторінки зірки.

 

Чоловік обігнав свою майбутню наречену.
Скріншот зроблено з Instagram-сторінки зірки.

Хоч траса здається на перший погляд безлюдною, все одно такі розваги можуть обернутися трагічним випадком, особливо через те, що Ксенія наважилася під час руху робити зйомку для розваги своїх підписників.

Варто зазначити, що кияни неодноразово скаржилися на те, що популярними шосе часто проходять вуличні імпровізовані перегони. Проте, законодавчо вирішити цю проблему дуже важко.

Коли весілля?

Вже близько місяця прихильники акторки та автора “Квартал 95” спостерігають спільні веселощі пари. Проте, заповітну білу сукню Ксенія Мішина все ніяк не може вдягнути.

Потенційні молодята розповідали раніше, що не хочуть пишного гуляння. Весілля все ж таки планують, але дату тримають у суворому секреті від оточуючих, адже свято хочу зробити лише для найближчих родичів та друзів.

Схожі статті