Леся Нікітюк обмовилася про особисте життя: 2 шлюби приховати не вдалося

Леся Нікітюк завжди приховувала особисте життя. Проте цього разу їй це не вдалося.

Про особисте життя найвеселішої ведучої України Лесі Нікітюк мало що відомо. З публікацій в Інстаграм та сторіз відомо, що у дівчини є пес Рафік, який часто стає героєм публікацій, а також мама. сестра і племінниці.

У шоу-бізнес дівчина з непересічним почуттям гумору та самоіронією потрапила з легкої руки EL Кравчука. який свого часу оцінив саморобний костюм майбутньої зірки.

Зараз леді Ле багато розповідає про професійне життя, а от особисте вона вважає за краще тримати в таємниці. Проте, якби ведуча не намагалася, прихильники все ж вбачають у деяких публікаціях Лесі Нікітюк натяки на те, що серце дівчини вільне.

А поведінка улюбленої зірки так і провокує підписників відправити Лесю Нікітюк на проект “Холостячка” і прохання в мережі взяти гумористку заміж.

Проте у житті артистки все не так просто. Виявляється, у житті народної улюблениці вже були серйозні стосунки, які закінчувалися весіллям. Щоправда ким були ці щасливчики – невідомо.

Леся Нікітюк розповіла зайве
Леся Нікітюк розповіла зайве

Також зірка розповіла. що у неї навіть були відносини з америкакнським співаком Джерадом Лето.

Про все це Леся Нікітюк розповіла Дмитрові Гордону, якого потім попрочила видалити все це.

Хоча прихильники не сумніваються, що це були чергові жарти від Лесі Нікітюк, адже дівчина вміє пожартувати так, що у все мимоволі віриш. Ймовірно, такий кумедний мем зробили самі прихильники телезірки, використавши властивий їй гумор.

А от у дописах у мережі сама телеведуча про своє особисте життя так і не розповідає. Єдине, що зірка розповіла про чоловіка своєї мрії. так це те. що він повинен бути ввічливим. любити її маму. бути фінансово незалежним і дотримуватися традицій.

Схоже. що поки у житті Леся Нікітюк не трапляється такий чоловік, який би відповідав усім критеріям телеведучої.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.