Вагітна дружина Віктора Павліка показала, як готується до появи першого малюка: “Я не пропаду”

Катерина Репяхова не втомлюється ділитися емоціями у передчутті народження первістка. Цього разу дівчина поділилася інформацією, яка її не на жарт збентежила.

Стосунки українського артиста Віктора Павліка та його концертного директора Катерини Репяхової стали однією з найобговорюваніших тем українського шоу-бізнесу. Зустрілися вони, коли Катерині був 21 рік. До цього вона навчалася в університеті і працювала з відомим психологом Дмитром Карпачовим, організовуючи його майстер-класи.

Лише після того, як дівчина отримала досвід. Вона почала співпрацювати з Віктором Павліком і допрацювалася до того, що стала його дружиною і зараз чекає від нього дитину. А новина про їхнє одруження та те, що 26-річна дівчина чекає від іменитого чоловіка дитину витіснила навіть розмови про ймовірну вагітність співачки Насті Каменських.

Молодша на 28,5 років дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова готується вперше стати мамою. Про стать дитини вона поки не розповідає, хоча сама зіркова родина вже знає хто у них має народитися. А от про підготовку до такої важливої події та свої відчуття дівчина ділиться з задоволенням.

Перебуваючи у цікавому стані, молода дружина Віктора Павліка не відмовляє собі у задоволенні побалувати шкідливою їжею. Вона переконана, що навіть в такому стані поїсти щось не надто корисне можна собі дозволити.

А от справжньою несподіванкою для зіркової дружини став перелік речей, необхідних для новонародженої дитини. Ним, як зазначила, Катерина Репяхова, з нею поділилася сестра дівчини, у якої вже троє дітей.

Катерина Репяхова показала список необхідних речей
Катерина Репяхова показала список необхідних речей

Раніше Катерина Репяхова не надто готувалася до появи в домі малюка, вважаючи, що на цьому етапі це ще рано робити. Хоча про місце появи на світ нащадки Віктор Павлік та Катерина Репяхова вже почали замислюватися і, схоже, навіть встигли обрати пологовий будинок.

Дружина Народного артиста України зізналася, що з такою групою підтримки, як мама та сестра їй нічого не страшно і вона впевнена, що впорається з роллю мами. Крім того, дівчина переконана, що зможе стати найкращою мамою для своєї дитини, а Віктор Павлік, незважаючи на вік, буде ідеальним батьком.

Схожі статті