Єдиний син Софії Ротару вперше показав свого покійного батька: дивовижна схожість з народним артистом

Майже 20 років пройшло з того дня, коли серце українського музиканта, керівника ансамблю "Червона рута" перестало битися. Сьогодні його згадують найближчі.

Зірка Софії Ротару стала сяяти ще яскравіше, коли над її концертною програмою став працювати відомий та талановитий керівник Анатолій Євдокименко. Народну славу знаменитості ділили завжди на двох.

Познайомилися музиканти у 1968 році. Тоді Анатолій зрозумів, що Софія – його кохання на все життя. Дуже швидко пара оформила шлюб та народила сина. Весь час подружжя було нерозлучним та прожило разом понад 30 років.

У 2002 році серце Євдокименка не витримало інсульту. Для Софії це був удар. Жінка навіть зараз в інтерв’ю намагається уникати цієї теми – настільки болючою вона для неї є.

Виявилося, що чоловік досить тривалий час хворів. Інсульт просто став останньою краплею у боротьбі за життя.

Після такої втрати, співачка тривалий час не могла отямитися. Всі концертні виступи було зірвано, адже у зірки не було сил виходити та співати пісень, номери до яких, вигадував та креативив її чоловік. Вдруге заміж не вийшла – досі береже пам’ять про коханого та кожного року його згадує на сторінках своїх соціальних мереж.

Такому прикладу послідував і син Ротару. Руслан, так звати дорослу дитину української зірки, дуже лаконічно підписав світлину. Для свого Інстаграму він обрав рідкісне фото з родинного архіву.

Це вже не вперше, коли син згадує Анатолія Євдокименка. Такі по-чоловічому скупі спомини говорять багато про те, що родина втратила не просто годувальника, а дійсно рідну людину.

Варто зазначити, що від депресії саме Руслан врятував свою матір. Софія не одноразово розповідала, що її дитина мотивувала рухатися далі та знову й знову виходити на сцену. Хлопцю довелося буквально змушувати матір записувати нові пісні та починати виступи з невеличких концертів.

Після того, як Софія Ротару стала у моральному плані почувати себе краще, вона створила цілий альбом пісень “Єдиному2.

 

Схожі статті