У мережі спливло давнє інтерв’ю Тіни Кароль, де вона розповіла про знайомство з Огіром: про кохання ні слова

Тіна Кароль вже кілька років поспіль сама виховує сина Веніаміна та з тугою згадує свого чоловіка. Дізнайтеся, як насправді почалася ця історія неймовірного кохання.

Тіна Кароль у 2013 році прямо зі сцени кричала своїм глядачам, аби всі квіти давали їй особисто у руки. Вона просила більше ніколи не класти їй, як постаменту під ноги букети. Їй ще пам’яталися моменти того, як люди несли троянди, гвоздики до ніг її померлого чоловіка.

Євгена Огира не стало у 2013 році. Сильного 33-річного продюсера знищив рак шлунку.

Те, що зі здоров’я чоловіка – біда, прихильники творчості Тіни помітили ще у 2012 році, коли під час футбольного чемпіонату “Євро-2012” пара з’явилася на публіці. Євгена тоді не впізнали, адже всі звикли його бачити дуже статним.

Євген вже у 2012 році хворів на рак шлунку та танув на очах.

Вже після того, як коханого не стане Тіна буде зі сльозами на очах розповідати, що більше нікого не зможе полюбити та жити разом.

Редакції “Сенсації” вдалося знайти архівне інтерв’ю 2007 року та дізнатися, як починалася дійсно історія стосунків цієї зіркової пари.

Знайомство з Євгеном сталося виключно з робочих питань. Тіні довелося піти від продюсера Олега Чорного. Який мало що експлуатував юну співачку та ще й після розриву контракту поливав її брудом у кожному інтерв’ю.

Молода Тіна та її перший продюсер Олег Чорний

Він на всю Україну заявляв про пихатість Тіни, говорив, що вона погано ставилася до своєї команди.

Все це співачка спростовувала. Після вдалого виступу на Євробаченні, зірка дивувалася, чому її продюсер відмовляється від запису треків з європейськими лейблами.

Проте, це не вплинуло на імідж зірки. Вона дуже швидко зібрала нову команду та познайомилася з дійсно гідним продюсером Євгеном Огіром. Підтримувала у той час співачку її подружка.

Тіна разом з коханим

У 2007 році на початку співпраці зірка дуже позитивно відгукається про нового продюсера. Для неї головне те, що він у неї вірить. Проте згодом, вона вже буде розповідати про Євгена дуже романтично, адже зрозуміє, що до неї прийшло справжнє кохання.

Схожі статті