Кіркоров, Пугачова та інші знаменитості, які не виходять у світ без перуки

Зірки завжди намагаються бути на висоті...Навіть коли власне волосся підводить.

Ідеальна зовнішність зірок – не така вже й досконала. Багато разів прихильники та експерти знаходили недоліки у світлинах знаменитостей. Фотошопом на фотографіях вже більше нікого не здивуєш. Не цікавить вже фанатів навіть той факт, що селебріті роблять собі підтяжки та пластичні операції.

У даному матеріалі редакція “Сенсації” досліджувала, хто пішов далі та чиї трансформації зачепили те, що важко виправити – волосся. Ми дізналися, хто носить перуку серед представників вітчизняного бомонду.

Філіп Кіркоров

Поп-король естради завжди має відмінний вигляд на сцені. Його візитівкою стало розкішне чорняве волосся, що розпадалося кучерями. У перші роки популярності Кіркоров носив довге волосся. Проте, зараз видно, що співак змінив зачіску. Якщо на виступах та під час телеефірів артист з’являється з бездоганною укладкою, то у реальному житті помітно, що його волосся посивіло і є далеким від ідеалу.

Тіна Кароль

Ця відома білявка має бездоганну зовнішність. Проте, її було помічено у використання накладки для волосся.

У житті Тіна Кароль має не таке пишне волосся.

Також помітно, як стилісти працюють над пробором жінки в укладці. Його штучно намагаються зробити нерівним, аби приховати перехід від натурального волосся до накладки.

Дуже різниця висота прядок волосся.

Насправді нічого поганого у накладках та перуках немає, адже вони покликані зберегти натуральне волосся артиста від багаточисленних укладок.

Алла Пугачова

Ця зірка провела не одну маніпуляцію зі своєю зовнішністю. Алла не раз сиділа на дієтах та робила різні процедури для підтримання краси шкіри.

Проте, вона абсолютно не соромиться того, що штучність допомагає їй красиво виглядати. Одного разу перед камерами вона навіть зняла накладку з волосся.

Схожі статті