За що та на кого була смертельно ображена Тіна Кароль

Тіна Кароль відома своєю м'якістю, добротою та вимогливістю. Проте деяких речей вона не може пробачити нікому, особливо якщо втручаються у її особисте життя.

Українська співачка Тіна Кароль давно завоювала народну любов, але при цьому готова спілкуватися на багато тем. Проте бувають моменти, які можуть зачепити за живе. Тоді поп-діва дуже ображається і може довгий час не спілкуватися з кривдником взагалі.

Саме так сталося з ведучою “Світського життя” Катею Осадчою, яку артистка дуже цінує за її професіоналізм та вміння поставити незручні запитання всім без винятку. На такий гачок і потрапила одного разу співачка. Тоді ведуча поцікавилася у зірки деякими особистими подробицями про її сина Веніаміна, зокрема чи буде хлопчик іудеєм.

Варто віддати Тіні Кароль належне, адже артистка не сварилася з ведучою. а просто розвернулася і пішла. Після цієї події вони довгий час не спілкувалися, а співачка відмовлялася давати інтерв’ю Каті Осадчій.

Проте зараз вони найкращі подружки і їм є що згадати з їхнього спільного професійного життя. Тіна Кароль вперше пустила Катю Осадчу у свій заміський маєток і показала у ньому все. Для зірки це не аби який вияв дружби, адже у особистий простір вона взагалі мало кого впускає і так відверто про все розповідає.

Але натерпілася Тіна Кароль не лише від незручних запитань Каті Осадчої. Підпсував їй настрій і номер студії “Квартал 95” з пародією на її пісню “Ноченька”. Мало того, що ця пісня сама по собі ледь не зруйнувала її кар’єру, так ще й актори познущалися.

Насправді. як пояснили артисти, вони нічого поганого не мали на увазі і точно не хотіли завдати Тіні Кароль страждань. Сама ж співачка це прекрасно розуміє, але саме в той момент їй було дуже неприємно почути таку пародію на її композицію.

Конфлікти, щоправда, залагодили, а Тіна Каролшь зізналася, що ця ситуація навчила її ставитися до всього набагато простіше і спокійніше.

Схоже, співачка не з тих людей, хто довго триматиме образу і шукатиме шляхів як за неї відплатити.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.