На яких авто пересуваються Потап, Настя Каменських, Катя Осадча та інші зірки: автопарки знаменитостей

Для зірок українського шоу-бізнесу авто має бути комфортним і безпечним засобом пересування. При цьому не всі зірки віддають перевагу дорогим маркам автомобілів.

Українські зірки частенько викладають у мережу фото зі своїми автомобілями. Дехто відверто розповідає про марку, а дехто воліє не показувати на якому саме автомобілі пересувається. А буває і таке, що смаки у зірок співпадають і вони обирають однакові автомобілі.

Так сталося з репером і чоловіком Насті Каменських Потапом та ведучим Юрієм Горбуновим. Вони їздять на Range Rover. Через це, як зізнався у одному з інтерв’ю артист, молодший син подружжя Іван часто плутає тата і зіркового сусіда.

Range Rover Потапа
Range Rover Потапа

Так само співпали смаки у автомобілях і у співачки та ексучасниці гурту “Время и Стекло” Наді Дорофеєвої та мами двох дітей співачки Джамали. Обидві зірки надали перевагу німецьким автомобілям марки BMW.

Ексучасниця “Время и Стекло” пояснила, що обирала автомобіль з огляду на зручність та безпеку. Так само вчинила і співачка Джамала, адже у неї двоє дітей. тож і про безпеку треба думати більше.

Машина Наді Дорофеєвої
Машина Наді Дорофеєвої

Коханий чоловік Наді Дорофеєвої Володимир Дантес не зраджує звичці і вже довгий час пересувається на бюджетному Hyundai Tucson. Співак, блогер і телеведучий зауважує, що авто не дуже розкішне, проте доволі зручне.

Хоча останнім часом артист замислюється над покупкою електрокара.

Автомобіль Володимира Дантеса
Автомобіль Володимира Дантеса

А от дружина Юрія Горбунова та ведуча “Світського життя” і “Голос країни” Катя Осадча обзавелася машиною марки Jaguar I-PACE, вартість якої втричі перевищує вартість авто її зіркового чоловіка.

Телеведуча зауважує. що почувається в автомобілі комфортно і навіть називає його “будиночком на колесах”. Щоправда сама зірка телебачення сідає за кермо лише на вихідних.

Співачка Настя Каменських обрала для себе Mercedes-Benz GLE Coupe чорного кольору. Раніше зірка пересувалася на помаранчевому Porsche Cayenne.

Машина Насті Каменських
Машина Насті Каменських

А от прима-балерина Катерина Кухар своїм звичкам не зраджує і завжди обирає автомобілі Porsche. І не дивно, адже машина така ж витончена та ефектна, як і сама її власниця. Вони ідеально доповнюють одна одну.

А от українська поп-діва Тіна Кароль продовжує їздити на автомобілі покійного чоловіка Євгена Огіра. Зірка зізнається, що досі зберігає колекцію його машин Subaru. Для себеж співачка та ведуча “Танців з зірками” і тренер “Голосу країни” обрала Subaru Impreza STI. Це авто теж було власністю її покійного чоловіка.

Автомобіль Тіни Кароль
Автомобіль Тіни Кароль

Схожі статті