Телеведучу Машу Єфросиніну не впізнати без макіяжу: невдале фото чи сувора реальність

Маша Єфросиніна не боїться пересудів, тому не соромиться свого обличчя без макіяжу.

Телеведуча Маша Єфросиніна – одна з найбільш обговорюваних та популярних знаменитостей в Україні. Справа не тільки у її таланті та бездоганному умінню вести шоу та інтерв’ю, але, в деякій мірі, Маші допомагали та давали шанс показати себе.

Євробачення

Так, нещодавно телеведуча згадувала, як її добрий знайомий модельєр Єрмаков, що почив декілька днів тому, виручив її на Євробаченні. Маша не знала, чи зможе пройти кастинг на ведучу такого масштабного шоу. А сам кастинг проходив лише за дві неділі до проведення музичного конкурсу.

Це викликало неабиякі труднощі у Єфросиніної, яка не мала поняття що одягнути на шоу, яке не забезпечило телеведучу сукнею. Саме тоді вона вирішила звернутися до відомого модельєра, який пообіцяв Єфросиніній вишуканий наряд. І свою обіцянку стримав. Маша сяяла, мов полярна зірка і її добре запам’ятала уся Європа.

Наші дні

З тих пір кар’єра телеведучої пішла тільки вгору, а на Машу це наклало ряд обов’язків. Одним з них є завжди гарно виглядати. Ми живемо у 21-у столітті і це не викликає труднощів у більшої частини жінок. А от постати у своєму натуральному вигляді без жодного косметичного засобу вже під силу не кожній. Адже глядач розбалуваний ідеальними обличчями, які дивляться на нього з екрану телевізора і може не сприйняти той факт, що його улюблена телеведуча чи співачка вдома виглядає зовсім інакше.

Тож певно Єфросиніна вирішила надати маленький урок своїм підписникам і показати, що вона також не ідеальна, як і інші зірки естради і показалося без макіяжу.

Телеведуча була одягнена у досить дивний вінтажний светр, лавандові джинси і високі чоботи. А її вираз обличчя, чомусь, не виражав щастя. Можливо Маша також хоче на Мальдіви, про які постійно згадує в Instagram.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.