Ні сорому, ні совісті: Осадча та Юрій Горбунов публічно продемонстрували почуття на шоу “Голос країни”

Юрій Горбунов дав волю почуттям та поцілував Катерину Осадчу на сцені популярного шоу.

Шалений роман Юрія Горбунова та ведучої “Світського життя” Катерини Осадчої почався з сцени шоу “Голос країни”. Дарма, що у Горбунова тоді була родина і дружина, з якою він прожив щасливо довгі роки.

Таки Горбунов

Телеведучі довгий час не ділилися з прихильниками секретами особистого життя. Глядачі підозрювали,що між зірками відбувається дещо дивне та навіть романтичне, але підтверджень не було.

Секрет на мільйон

Ні самі телеведучі, ні оточуючі їх зірки не проговорювалися щодо хвилюючих романтичних стосунків знаменитих шоуменів. Навіть коли Катерина Осадча завагітніла, вона не розповідала, від кого дитина та чи буде в неї батько. Зараз подружжя щасливо проживає в Києві, в районі Сонячна Долина та виховує дитину. З фотографій можна впевнитися, що пара задоволена життям.

Але в 2017 році подружжя вирішило, що настала пора припинити плітки та зізналася у тому, що збирається одружитися. Катерина Осадча вже готувалася ставати матір’ю. Певно, що сцена шоу “Голос країни “навіває на Юрія Горбунова солодкі спогади. Телеведучий не стримався та на промо фотографіях наступного сезону дозволив собі зайвого: Юрій не впустив шансу поцілувати Катерину.

Хоч і в повітрі, але все ж таки фліртуючий настрій був гарантований для кожного користувача, який побачив цю публікацію. До речі, Катерина, як завжди порадує глядачів шоу неймовірною сукнею. А Монатік, Надя Дорофєєва, Тіна Кароль та Олег Винник готові до повноцінного тренерства.

Тож приєднуйтеся та дивіться новий сезон Голосу та обирайте нових зірок.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.