Хвора Лідія Таран за час карантину перестала бути сама собою: телеведуча змінилася до невпізнання

Лідія Таран, для якої поїздка на відпочинок стала шляхом на самоізоляцію, готується до повернення на роботу. Про це телеведуча розповіла на своїй сторінці у мережі.

Українська ведуча Лідія Таран зізналася, що самоізоляцію після відпочинку в Туреччині переживає доволі важко. Найскладніше для неї, як виявилося, це сидіти вдома у той час, коли її колеги працюють і перебувають у колективі. Через це вона навіть дивилася репортаж з інавгурації нового президента США Джо Байдена.

Ведуча зізналася, що між випусками проходить насичене життя, де кожен робить свою роботу і постійно щось трапляється. Лідія Таран трохи навіть поділилася з прихильниками моментами життя між випусками. Зокрема, вона розповіла що саме робить поки готується новий випуск новин і ефір. Саме за таким насиченим ритмом життя і сумує зірка “плюсів” під час вимушеної самоізоляції.

Лідія Таран відкрила закулісся випусків
Лідія Таран відкрила закулісся випусків

Проте не лише їй не вистачає телебачення, адже прихильники телеведучої теж сумують за нею і з нетерпінням чекають повернення Лідії Таран на роботу. За це ведуча окремо подякувала глядачам, зауваживши, що така увага їй дуже приємна.

Хоча така підвищена увага зіграла з Лідією Таран злий жарт. Не зовсім вдалим знімком ведуча поділилася у мережі, поцікавившись думкою прихильників.

Лідія Таран змінилася за час лікарняного
Лідія Таран змінилася за час лікарняного

Сама телезірка зізналася, що сидіти вдома їй набридло, попри те, що у новій квартирі ще багато роботи, але без улюбленої справи їй дуже важко. Тож Лідія Таран пообіцяла прихильниками повернутися на телебачення відразу після здачі тесту.

Аби трохи відволікти улюблену зірку від сумних думок, прихильники попросили її показати улюблене взуття на підборах. Але тут виявилося кілька моментів. По-перше, Лідія Таран у повсякденному житті не носить підбори.

Лідія Таран розповіла про стосунки з підборами
Лідія Таран розповіла про стосунки з підборами

Вона зізналася, що їй не дуже зручно на них ходити. А по-друге. все її красиве взуття на підборах залишилося на роботі. Адже саме там зірка “плюсів” їх носить.

Схожі статті