Максим Галкін поділився спогадами про дитинство Лізи та Гаррі: “4 роки тому”

Діти Максима Галкіна та Алли Пугачової з дитинства підкорили серця прихильників зіркової пари. Зараз діти подружжя стали справжніми зірками і продовжують дивувати.

До двійнят Максима Галкіна та Алли Пугачової Лізи та Гаррі увага прикута з самого народження. Вони впевнено підкорюють Інстаграм зіркових батьків, викликаючи захоплення та збираючи компліменти.

Зараз зірковим дітям зіркових батьків по 7 років і виросли вони на очах у прихильників зіркових батьків. Діти ходять до школи і продовжують вражати батьків та їхніх прихильників артистичними здібностями. А проявилися вони ще у зовсім юному віці, коли двійнятам було всього по три роки.

Саме відео з того періоду і поділився зірковий батько Лізи та Гаррі Максим Галкін. На ньому діти сидять у авто і син гумориста пропонує сестрі покататися. При цьому він зауважує, що зараз вони їдуть досить повільно.

Схоже, що Ліза таки погодилася, поцілувавши перед цим брата. А Гаррі, як істинний джентельмен, допоміг сестрі вийти з машини.

Прихильники не проминули відео, зауваживши, що чоловікам з дитинства важливо покатати дівчат. А на чому, то вже не так важливо.

Крім того, діти настільки подобаються аудиторії, що вони самі не вірять, що зіркові діти так швидко подорослішали.При цьому вони відмітили, що Ліза та Гаррі з дитинства гарно виховані і поводяться один з одним дуже ввічливо. А це заслуга зіркових батьків, які виховують дітей власним прикладом.

Раніше зірковий батько Максим Галкін викладав відео, на якому вже підрослі двійнята Ліза та Гаррі катаються на самокаті у зірковому маєтку. Помітно, що їхня поведінка не сильно змінилася. Гаррі так само любить і оберігає сестру, яка, у свою чергу, відповідає йому взаємністю.

А підписники гумориста не втомлюються коментувати та засипати компліментами дітей.

Схожі статті