Від Алли Пугачової до Ані Лорак: з ким були стосунки у поп-короля Філіпа Кіркорова

Філіпа Кіркорова називають поп-королем російської естради. І скільки б жінок у нього не було, королева у нього завжди була одна.

Філіп Кіркоров народився у творчій родині. Батьки з дитинства привчали його до сцени, а коли у сина прокинулися творчі здібності, всіляко допомагали їх реалізовувати. Особливо активну участь у сценічному житті артиста брала його мама, Вікторія Марківна Кіркорова. Першої і головної жінки у житті артиста не стало у 1994 році після довгої боротьби з онкологією. Філіп Кіркоров досі глибоко переживає смерть найріднішої людини і згадує її на свій День народження, який співак святкує 30 квітня.

Філіп Кіркоров з  мамою
Філіп Кіркоров з мамою

Зі зростанням його популярності, все частіше стала з’являтися інформація про численні романи артиста. Одним з перших серйозних захоплень виконавця стала дівчина Маша Шатланова. Саме ця кучерява красуня з’явилася відразу у двох кліпах співака: “Ты, ты, ты” і “Атлантида”. А помітив Філіп Кіркоров дівчину на одному з конкурсів. де вона отримала всі нагороди. На той момент їй було 17 років. Проте довго стосунки не протривали.

Філіп Кіркоров і його перше захоплення Маша Шатланова
Філіп Кіркоров і його перше захоплення Маша Шатланова

Другим не менш сильним, але короткочасним захопленням стала російська співачка Любов Успенська. З нею Філіп Кіркоров познайомився під час однієї є перших поїздок до Америки. Про ці короткі, але дуже бурхливі відносини ні поп-король, ні королева шансону не згадували. Лише нещодавно Любов Успенська зізналася, що за короткий час перебування Філіпа Кіркорова в Америці чоловік встиг зробити їй пропозицію. Проте співачка відмовилася, адже не хотіла змінювати звичний для неї спосіб життя.

Філіп Кіркоров і Любов Успенська
Філіп Кіркоров і Любов Успенська

Але все це ніщо, в порівнянні з тим, наскільки сильно Філіп Кіркоров закохався у старшу за нього Примадонну російської естради Аллу Пугачову. Він довгий час добивався її уваги і лише після подарованих їй трьох тисяч троянд, зірка естради все ж відкрилася Філіпові Кіркорову.

Вони поспішно одружилися у 1994 році, але це був перший і останній офіційний шлюб поп-короля. Пара прожила разом 11 років і у 2015 пара розійшлася. Сама Примадонна зізнається, що тоді дуже поспішила з таким рішенням. Після розлучення Філіп кіркоров довгий час залишався один і не хотів впускати нікого у своє життя.

Філіп Кіркоров з єдиною королевою Аллою Пугачовою
Філіп Кіркоров з єдиною королевою Аллою Пугачовою

Після цього у поп-короля знову стали траплятися випадкові романи, проте серйозних стосунків співак не мав.

Встигла підкорити серце співака і виконавиця Маша Распутіна. Філіп Кіркоров хотів навіть освідчитися їй у своїх почуттях, проте артистка була одружена і після чоловічої розмови з її чоловіком. співак довго ходив у темних окулярах.

Філіп Кіркоров і Маша Распутіна
Філіп Кіркоров і Маша Распутіна

Не оминула увагою зірку поп-музики і співачка Анастасія Стоцька. Між ними спалахнув бурхливий роман. Проте закохані так само швидко розійшлися. Проте пересуди та розмови про них не вщухають досі. адже син Анастасії підозріло схожий на Філіпа Кіркорова.

Філіп Кіркоров та Анастасія Стоцька
Філіп Кіркоров та Анастасія Стоцька

Рудоволосою красунею артист не обмежився і вже наступною співачкою, з якою йому приписали роман стала Ані Лорак. Сам Філіп Бедросович не заперечує. що між ними спалахнула іскра. особливо під час зйомок кліпу на пісню “Иллюзия”. Проте це захоплення переросло у міцну і травалу дружбу. Ані Лорак навіть зробила поп-короля хрещеним батьком своєї доньки Софії.

Філіп Кіркоров й Ані Лорак
Філіп Кіркоров й Ані Лорак

Далеко не останньою улюбленою жінкою артиста стала його донька Алла-Вікторія. Її співак названа на честь єдиної королеви у своєму житті, Алли Пугачової, і мами, яка не застала щастя та популярності сина. Хрещеною мамою дівчинки а, згодом і сина Мартіна стала гарна подруга і давня знайома співака Наталія Єфремова. Діти Філіпа Кіркорова навіть називають її “мама Наташа” і дуже люблять.

Філіп Кіркоров з дітьми
Філіп Кіркоров з дітьми

Сам артист так і не знайшов ту єдину жінку, з якою йому хотілося б провести решту життя. Схоже, співак все ще закоханий у Аллу Пугачову і вважає її єдиною королевою свого життя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.