Повелитель вовчиць Олег Винник публічно подає чарівній Таюне знаки уваги: артист більше не приховує почуттів

Найзагадковіший артист, Олег Винник, все ж таки не може приховувати своїх почуттів. Дізнайтеся, які знаки уваги подає артист своїй таємній дружині.

Феноменальний артист – так говорять про Олега Винника. Надзвичайно талановитий музикант покинув Німеччину, де досяг висот на сцені та повернувся в Україну й враз став народним улюбленцем.

Молодий серцеїд Олег Винник. Фото взято з вільного доступу.

Його помилково порівнюють з російським співаком Стасом Михайловим, проте, це не зовсім вірно. Музика Олега Винника – це лірична суміш романтичних текстів та потужного рокового мотиву. Крім цього, наш артист – це професійний співак, який виступав багато років на оперних сценах закордоном.

Ким же є таємна дружина Олега Винника?

Якось в інтерв’ю співак обмовився, що не є одинаком. Проте, розкривати всю суть своїх інтимних стосунків він пресі не збирається.

Тим не менш, свої почуття Олег до бек-вокалістки Таїсії Сватко інколи просто не може стримати.

Відомо, що музиканти познайомилися ще під час навчання у музичному коледжі. Вважається, ще до своєї популярності пара зіграла у рідному селі весілля. Проте, ще не найшлася людина, яка готова спростувати чи підтвердити чутки.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне у перші роки популярності в Україні.

Вважається, що у пари є син Юліан, який професійно займається спортом та проживає у Німеччині. Сам Олег про цей факт, як і про той, що Таюне – його таємна дружина воліє мовчати.

Олег і Таюне малюють серце у повітрі
Олег і Таюне малюють серце у повітрі

Подивіться тільки, як ніжно притискає свою милу Олег Винник до себе. Це вже не вперше. Під час гостин у Пономарьова, співак, виконуючи народну пісню, спочатку весь час дивився на Таюне, а потім, непомітно для всіх вирішив її обійняти.

Під час виходу на сцену пильні прихильники помітили, як Олег необачно взяв Таюне за талію.

Олег Винник інколи підсвідомо обіймає Таїсію або бере її за руку. Фото взято з вільного доступу.

Навряд чи жінка, яка ставиться до чоловіка байдужо могла б таке дозволити.

Схожі статті