Українська поп-діва Тіна Кароль нарешті вирішила привернути увагу коханого: Дан Балан заспівав на радощах

Роман Тіни Кароль і Дана Балана продовжується, але таємно. Від прихильників не сховаєшся.

25 січня цього року Тіні Кароль улюбленій співачці мільйонів українців виповнилося 36 років. І поп-діва досі святкує свій день народження. Тіні приходять поздоровлення з усіх куточків країни, а колеги особливо приділили увагу до свята.

Будні зірки

Артистка опублікувала відео, у якому, чи то готувалася до події, чи то до якогось виступу, а можливо до зйомки. Але зробила вона це максимально відверто. Співачка надула губки, зробила томний погляд та оголила плечі, поки візажистка її приводила до порядку.

Скріншот сторінки Тіни Кароль
Скріншот сторінки Тіни Кароль

Дан Балан та Тіна Кароль

Невідомо чию увагу артистка намагалася привернути, але можна спробувати здогадатися. Ще більш напружує та нервує той факт, що поза камерою був чутний чоловічий голос, дуже схожий на голос Дана Балана.

На жаль, що зараз відбувається між співаками невідомо. Українські ЗМІ скандують одне й те саме: нібито між Даном Баланом і Тіною Кароль все скінчилося, ніби це був лише піар і закохані тепер просто вітаються коли бачать  один одного і навіть не розмовляють. Правда це чи ні вирішувати лише читачам, адже досі невідомо, що відбувається насправді, а пара мовчить ніби “риба об лід”.

Невже Дан?

Ще більш напружив підписників момент із святковою пісенькою на англійській мові  для співачки, яка є іменинницею. До неї завітав чоловік у костюми панди. З трояндами, кульками та щирими привітаннями. І можна було подумати, що це якийсь безглуздий аніматор, але як виявилося чоловік володіє бездоганним вокалом. І знову вокал був схожий на вокал Дана Балана.

Невідомий виконавець у костюмі панди
Невідомий виконавець у костюмі панди

Тож справедливо припустити, що стосунки між Даном та Тіною продовжується. Звісно, не відомо на якому рівні, але хто знає: можливо колись ми почуємо радісну та несподівану новину про весілля, як колись це було з Потапом до Настею Каменських.

Щоб дізнатися більше про таємний роман Дана Балана та Тіни Кароль дивіться наступне відео:

Схожі статті