Настя Каменських, Маша Єфросиніна, Анна Сєдокова та інші зірки зізналися у пагубній звичці: заїдали стрес

Зірки теж люди і в них є свої слабкості. Проте деяки призводять до того, що вони самі себе перестають впізнавати.

Українські зірки теж піддаються стресу. Це можуть бути важкі зйомки, коментарі хейтерів або косплекси. І частенько, замість того, щоб дати собі відпочити знаменитості навідуються до холодильника. що до добра нікого не доводить.

Так до певного моменту робила телеведуча Маша Єфросиніна. Вона зізналася, що самотність заїдала відром смаженої картоплі, а потім могла випити кефір з сушками під фільм або серіал. Згодом ведуча зрозуміла, що такий режим її до добра не доведе і серйозно взялася за своє здоров’я. Вона змогла повернутися до ідеальної ваги, а стрес тепер знімає спортом, прогулянками з дітьми, цікавою книгою чи спілкуванням з рідними.

Настя Каменських після того, як заїдала стрес
Настя Каменських після того, як заїдала стрес

А от Настя Каменських зізналася, що заїдала не стільки стрес. скільки комплекси і нелюбов до себе. Як тільки співачка знайшла причину і почала з нею працювати. бажання бігти по смачненьке відразу відпало. Тепер артистка надає перевагу спорту, спілкуванню і вибору бути щасливою.

Співачка Анна Сєдокова теж заїдала стрес настільки сильно, що замість схуднути, набрала додаткову вагу. Повернуло артистку до реальності її фото в мережі. Після цього вона вирішила піти на бокс. Адже помолотити грушу набагато користніше, ніж бігати по смачненьке.

А от її колегу Анну Семенович через наїдені кілограми постійно вважають вагітною. Проте дівчина ставиться до цього з гумором і не зважає на плітки.

Від переїдання у стресових ситуаціях страждали також Світлана Тарабарова і Оля Цибульська. Проте вони теж вчасно схаменулися, взяли себе в руки і позбулися шкідливої звички заїдати негаразди.

Схожі статті