Наталія Могилевська ошелешила правдою про пластику вище пояса: співачка не соромиться своїх форм

Наталія Могилевська - справжня легенда українського шоу-бізнесу. Та як і слідує бути, про свій імідж жінка дуже піклується.

Наталія Могилевська  – одна з найяскравіших співачок сучасності. Жінка з’явилася на сцені вперше у 1995 році й з того часу її зірка не згасала. Цікаво, що артистка – одна з найбільш затребуваних. Вона одна з тих знаменитостей, яких залюбки запрошують до участі на різні проекти. Наталія стала легендою “Танців з зірками”, була учасницею шоу “Маскарад” та тренеркою “Голос діти”. Також її ім’я асоціюється з шоу “Шанс”, де артистка була музичною продюсеркою.

За роки перебування на естраді, Могилевська не раз змінювала стиль.

Наталія Могилевська на піку популярності. Фото взято з вільного доступу.

Здається, що зовні співачка не змінилася з часів виконання свого легендарного “Лимонного фонаря”.

Наталія Могилевська грає у кліпі “Лимоновый фонарь” молоденьку офіціантку, яка шукає своє покликання. Скріншот взято з кліпу з вільного доступу.

А тепер порівняйте образ співачки зараз:

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська на святу у Катерини Кухар, січень 2021.

Звісно, помітно, що з віком жінка має вже більш сталі риси обличчя та пропав у неї дитячий наївний погляд. Проте, кардинальних змін у зовнішності немає. Навіть не зрозуміло, чи є зморшки на обличчі у жінки чи ні.

Співачка не соромиться й відвертих фото. Вона готова позувати у спідньому для свого мікро-блогу в Інстаграмі.

До речі, блондинисте волосся дуже гарно освіжає артистку. Таким косметичним прийомом, вона “скосила” собі щонайменше 5 років.

Здавалося б, як вона підтримує таку красу? Якщо обличчя можна врятувати за допомогою косметолога, то тіло, особливо зону декольте…Можна одразу грішити на пластичну хірургію.

Та Наталія зазначає, що не робила мамопластику, тим паче жінка проти таких операцій.

Наталія Могилевська спростувала чутки про пластику. Більше того, жінка має контраргументи до цієї операції.

Схожі статті