Справжнє та єдине кохання Софії Ротару довжиною в життя: один на світі

Софії Ротару приписували безліч романів, але вона завжди залишалася вірною лише одному чоловікові.

У зірки російської естради Софії Ротару в житті була лише одна любов — Анатолій Євдокименко. Їх історія починається зі студентських років. А популярна легенда про те, як Анатолій побачив Софію Ротару на обкладинці журналу та вирішив завоювати дівчину — цілковита правда.

Справа в тому, що співачка на той час проходила популярний та важкий конкурс на музичний талант і виграла його. Тоді переможницю сфотографували та помістили на обкладинку популярного журналу “Україна”. Анатолій на той час був трубачем. Він приїхав до Чернівців і знайшов дівчину, що підкорила його серце. Два роки в нього пішло на те, щоб завоювати обранецю і нарешті це сталося. Пара згодом одружилася.

Софія Ротару та Анатолій Євдокименко

Після весілля чоловік організував ансамбль ” “Червона рута” та допомогав співачці досягти популярності, яка до неї прийшла зовсім скоро. Репертуаром виконавиці були народні пісні, які полюбилися українським та російським слухачам. Подружжя завжди було разом, тому причин для хвилювання не було. Софія мріяла про первістка і намагалася завагітніти досить довгий час. Їй так хотілося дитини, що вона обманула свого чоловіка та  сказала що вагітна. Але дитинка згодом з’явилася спізнившися на два місяці. Таким чином первісток пробув в утробі Софії одинадцять місяців.

Хлопчик залишався вдома, а Софія з Анатолієм гастролювали. Було важко, але дитина ставилися до батьків з розумінням. Згодом ансамбль вирішив, що їм не потрібна співачка і вони можуть розпочати свою власну кар’єру. Звісно Євдокименко не підтримував цю ідею і прийняв сторону Софії Ротару. І не дарма. Ансамбль зазнав поразки та пішов на дно. А Софія з Анатолієм продовжували працювати і заробляти гроші.

У 1998 році стало відомо, що чоловік Софії Ротару переніс свій перший інсульт. А в 2002 році після четвертого інсульту чоловік покинув цей світ. Це стало ударом для артистки, а прихильники навіть боялися, що більше ніколи не побачать співачку на сцені. Однак Софія Ротару оправилася і знову радує своїх слухачів піснями та  присвятила померлому чоловікового безліч пісень і по сей день залишається йому вірною. Подружжя прожило разом тридцять чотири роки.

Схожі статті