Дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва в одному халаті позувала в снігах: “Не холодно?”

Співачка Надя Дорофєєва знову вразила прихильників неймовірними кадрами. Цього разу дівчина надихнулася зимовим пейзажем.

Співачка Надя Дорофєєва відверто ділиться з прихильниками багатьма моментами життя. Особливо часто у її Інстаграмі з’являються знімки, на яких дівчина почувається легко і безтурботно. Раніше такі світлини у артистки асоціювалися виключно з літом, теплом та відпочинком.

Але цього разу Надя Дорофєєва вирішила поділитися щастям з засніженого подвір’я. У дописі під знімками дівчина зауважила, якщо довкола так гарно, то нехай буде сніг. На фото, якими артистка поділилася на особистій сторінці у мережі, вона позує у домашньому білому халаті і теплих чоботях.

Прихильники, знаючи любов співачки до лате не здивувалися тому, що дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва з’явилася в кадрі зі стаканом улюбленого напою. Єдине, що змусило їх похвилюватися, так це погода та одяг артистки. Саме про це вони і запитали у неї.

Хоча, судячи зі щасливої посмішки Наді Дорофєєвої, і не скажеш, що їй холодно. Підписники дівчини зауважили, що співачка горить навіть взимку, натякаючи на улюблену сольну пісню виконавиці. Артистка і справді насолоджується снігом з посмішкою і, ніби, світиться з середини.

Крім цього, на знімках дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва нагадала діснеєвську принцесу або снігову королеву.

Раніше зірка показала міні-фільм, присвячений поїхдці на Балі разом з друзями, де творче подружжя Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої насолоджувалося теплом, сонцем. океаном і неймовірною природою. До того ж саме там артисти разом з друзями зустріли Новий рік.

Своїми емоціями та найкрасивішими моментами Надя Дорофєєва поділилася у своєму влозі, знявши красивий міні-фільм про поїздку.

Схожі статті