Софія Ротару позаздрить Камалії: фотопорівняння радянських кумирів та сучасних зірок у схожому віці

Є в людини така дивна природна особливість з кожним поколінням збільшувати вік життя та молодості. Давайте подивимося, як змінилися наші зірки.

Їхнє покликання – радувати прихильників творчістю та вражати своєю особистістю. Зірки естради завжди були найбільш обговорюваними та дивно бачити, що вони старіють. Проте, богиням шоу-бізнесу, здається старіння стало підвладним і вони навчилися виглядати у 40 років на 20.

Давайте порівняємо, чи “помолодшало” покоління знаних артисток сучасності з їхніми однолітками по фото з часів СРСР. Що приваблює більше: природна краса чи косметологічні послуги?

Софія Ротару та Камалія

Ці жінки вміють причаровувати глядача. Ротару стала легендарною співачкою, а Камалія вразила всіх українок своєю історією: вона справжня Попелюшка сучасності.

Зараз Камалії 43 роки, проте, ніхто не скаже, що їй більше 35. Софії Ротару близько 43-х років було у 1978 році. Тоді слухач почув її легендарну композицію “Меланколіє”.

Що Софія Михайлівна, що Камалія мають виняткову генетику. Обидві жінки з віком практично не змінилися.

Алла Пугачова та Світлана Лобода

Світлані 38 років. Вона претендує на звання нової Примадонни. Співачка навіть зробила кавер на відому пісню Алли Борисівни “Живи спокойно страна”. Лобода запевнила, що тепер слухачам по всій країні потрібно знати, що у “країни” вона тепер лише одна й неповторна. Пугачова підтримала таку зухвалість колеги по цеху.

У 1983 Аллі Борисівни було близько 38 років. У цей рік вона записала свій безсмертний хіт “Мільйон алих роз”

Обидві співачки виглядають чудово у 38 років. Видно, що артистки доглядають за собою та слідкують за молодіжними тенденціями.

Ірина Білик та Надя Дорофєєва

Українській Мадонні, Ірині Білик, зараз 50 років. Проте, важко сказати що дійсно є так. Співачка виглядає набагато молодше. Наді – 30. Давайте порівняємо, як виглядала Ірина Білик у 1991 році на початку кар’єри з Дорофєєвою.

Ірина Білик та Надя Дорофєєва.

 

 

Схожі статті