Надя Дорофеєва та Володимир Дантес втратили сором та показали фото з перчинкою

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва ошелешили соцмережі безсоромним фото.

Підопічна Олексія Потапенка Надя Дорофеєва стрімко набирає популярність, як серед українських глядачів, так і серед російських. Співачка володіє всіма якостями суперзірки: вона приваблива, талановита, роботяща та знає, як поводити себе з прихильниками і хейтерами.

Перше знайомство

З іншою зіркою, Володимиром Дантесом, вони познайомилися тоді, коли обидва були нікому не відомі. З розповіді співачки, їхня перша зустріч відбулася у поїзді. Володимира підкорили сині очі виконавиці та дитяча невгамовність. Він підійшов до Наді та познайомився. Співачка досі не розуміє, чим саме сподобалася Володимиру, адже в неї тоді були великі проблеми зі шкірою і вона зовсім не почувала себе впевненою у своїй зовнішності.

Через неділю пара почала жити разом і на сьогоднішній день їх стосунки тривають вже десять років.

Сьогодні

Зараз відеороботи Дорофеєвої набирають десятки мільйонів переглядів на YouTube. Вона є зірковим тренером на телевізійному шоу на каналі 1 + 1 “Голос країни” і успішно проводить музичні концерти.

Оголені та закохані

А Володимир Дантес вирішив трохи підігріти інтерес до себе та своєї половинки. Він опублікував фото, на якому він та Надя оголені сидять разом у ванній всипаній пелюстками квітів.

Фото виявилося неймовірно романтичним та естетичним, але прихильники завжди знайдуть з чого поглузувати.

Скріншот коментарів під публікацією Володимира Одеса
Скріншот коментарів під публікацією Володимира Дантеса

Тож іноді важливо передивитися фото перед публікацією і переконатися, що оголені частини тіла виглядають природньо.

Схожі статті