Віктор Павлік назвав стать майбутньої дитини: пропіарився на ще одній родинній таємниці

Новина про те, що Віктор Павлік знову стане батьком, нікого не лишила байдужим. Єдине, про що мовчали батьки - це про стать дитини. Тепер це вже не секрет.

Катерина Репяхова – тендітна і ніжна дружина Віктора Павліка. Дівчина, яка була з чоловіком цілих 5 років не раз зазнавала словесних нападок з боку критиків, а й навіть прихильників співака. Тим не менш, після новини про свою вагітність шквал негативу зменшився і всі змогли розгледіти у ній позитивні душевні якості.

Ось це фото змінило уявлення про шлюб Віктора Павліка:

На ньому вагітна Катя позує на камеру та з надією промовляє про початок нового етапу у їх з чоловіком житті.

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова показала найперші знимки своєї дитини. Зворушливий скріншот світлини взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Катерина пробує себе у ролі блогерки, саме тому висвітлює більшість подій зі свого життя. Тема вагітності стала настільки популярною, що жінка зробила цілу підбірку новин про свій стан. Певно, так легше отримувати новий позитивний досвід та підтримувати інших майбутніх мамочок.

Катерина Репяхова зробила у своєму блозі в Інстаграмі цілу підбірку новин про свою вагітність. Скріншот зроблено з Інстаграм сторінки жінки.

Єдина, хто різко висловлюється стосовно Каті та не приховує свого негативного ставлення – колишня дружина Віктора Павліка, Лариса.

Ось так прокоментувала Лариса Созаєва інтерв’ю Катерини Репяхової.

Тим не менш, майбутні батьки не зважають уваги на цей та інші коментарі з боку жінки, адже, що Катерина, що Віктор повністю займаються процесом підготовки та очікування дитини.

На кого чекає пара Павліків?

Одразу після оголошення новини про майбутні пологи своїм підписникам, Катерина показала, що разом з чоловіком вони влаштували гендер-паті – вечірку на якій невербальним чином розповідають про майбутню стать дитини.

Скріншот взято з Instagram-сторінки

Проте, лише в інтерв’ю програмі “Світське життя” Віктор Павлік розповів, що пара очікує синочка.

Більше дізнатися про життя пари ви можете у відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.