Дантеса та Гайтану виводять з рівноваги питання про дітей: які питання найчастіше дратують українських зірок

Українських зірок, незважаючи на їхній спокій та впевненість теж можна загнати у кут незручними запитаннями. Найчастіше це те, що мало б бути таємницею.

Зіркам досить часто доводиться вислуховувати некоректні та незручні запитання від журналістів. Найчастіше ці питання стосуються особистого життя та стосунків у парі.

Так, співакам Володимиру Дантесу та Гайтані найчастіше докучають питаннями про дітей. І якщо чоловіка Наді Дорофєєвої питають коли ж вони стануть батьками, то співачку Гайтану засипають питаннями, коли в неї з’являться ще діти.

На це питання знаменитості реагують по-різному. Володмира Дантеса обурює така наполегливість і він віверто починає дратуватися. При цьому говорить, якщо не припинять питати, то братимуть дитину напрокат. Співак, певна річ, жартує, але вважає. що сольна виконавиця і його дружина не повинна кидати на рік кар’єру лише через те, що комусь хочеться пошвидше почути про поповнення у родині.

Володимира Дантеса і  Надю Дорофєєву найбільше дратує питання про дітей
Володимира Дантеса і Надю Дорофєєву найбільше дратує питання про дітей

А от співачка Гайтана, навпаки, говорить, що хоче ще дітей і мріє про велику родину. Тож, вона покладається на вищі сили і як вирішиться, так і буде.

Не люблять говорити про особисте і артистка Дар’я Петрожицька та DJ NANA. І якщо акторку діймають допитами про те, чому вони з чоловіком розлучилися, то співачку, навпаки, питають коли ж вона вийде заміж. Але і одну, і іншу ці типання змушують губитися.

Дар’я Петрожицька відверто зізналася, що не хоче говорити на цю тему, адже для неї вона все ще болюча і зірка боїться, що на емоціях може наговорити лихого на іншу людину.

А от DJ NANA, чуючи питання про весілля, постійно його відкладає. Вона зауважує. що хоче свято для себе і коханої людини, а не для загалу. Саме це і спонукає її на питання про одруження відкладати цю подію.

DJ NANA уникає питань про весілля
DJ NANA уникає питань про весілля

Акторка ж “DIZEL-show” Вікторія Булітко навпаки вважає весілля формальністю. для неї головне. аби з коханою людиною було комфортно жити, а штамп у паспорті чи його відсутність – не має значення.

Хоча порівняно з тим, які питання ставлять деяким знаменитостям, це ще дуже безневинні запитання. Разом з тим, є зірки, які дуже не хочуть обговорювати особисте життя і воліють не говорити на теми, не пов’язані з роботою.

Схожі статті